Ce fel de tata esti? Afla facand acest TEST

Ce fel de tata esti? Afla facand acest TEST

Ce fel de tata esti? Afla facand acest TEST

  • Ce fel de tata esti ? Sau vei fi? Chiar daca nu esti tatic inca sau daca esti doar tatic foarte proaspat, merita sa faci acest test interactiv pentru a-ti cunoste aptitudinile de tata.
Oricat de implicata ar fi mama in cresterea copilului, rolul unui tata este important si foarte distinct. Pentru un copil, tata, impreuna si alaturi de mama lui, alcatuiesc lumea lui intreaga si perfecta, construita cu dragoste, grija si securitate. In calitate de tata, ca barbat - iti doresti o relatie frumoasa si echilibrata cu copilul tau. Vrei desigur sa iti cresti copilul in spiritul respectului dar vrei si sa ii fii si prieten. Vrei ca in viitor copilul tau sa iti aprecieze sfaturile si sa ii arati ca se poate baza pe tine, oricand. Intrebarea noastra este: Vrei sa fii un tata modern, implicat in educatia copilului tau sau te multumesti cu un rol de tata figurant, rece si nepasator (de moda veche)? Chiar daca nu esti inca tata sau daca esti tatic proaspat si ai un copilas mic, fa acest TEST gandindu-te ce reactii ai putea avea la timpul respectiv. In final vei afla ce fel de tata esti in acest moment. Succes! 

Deci, mergi la testul interactiv AICI.

Lecturi pentru taticii incepatori:

Esti un tatic modern si implicat? Mereu studiile ... dar studiile ce spun?

Relativand, intelegem ca taticii cresc si ei odata ce iau in primire rolul vietii lor: acela de educator al progeniturii sale. Bine ai venit la Desprecopii.com taticule! Poate ai si tu o parere? Poate vrei sa ne spui cum se vede lumea ta, din pragul camerei bebelusului tau? Nu ezita, vrem sa aflam. Intra pe forum si povesteste-ne experienta ta. 

 Lectura obligatorie pentru taticii de azi:

Tot pentru tatici, mai cititi 

AUTOR: Desprecopii.com - redactor MZ. - toate drepturile rezervate, decembrie 2011

 Comunitate, forumuri recomandate

In unul sau in doi... mergem mai departe!
Probleme cu casnicia, suport, incurajari, pareri ... nu ezitati si usurati-va gandurile aici!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII