Horoscopul mamelor - Mama Balanta

Horoscopul mamelor - Mama Balanta

Horoscopul mamelor - Mama Balanta

Mamele in zodia Balanta sunt foarte bune ascultatoare, foarte calme, liberale si de asemenea maestre in aplanarea conflictelor si temerilor copiilor sai.

- vei citi:
Mama Balanta: 22 Septembrie - 22 octombrie
Cadoul perfect pentru mamica Fecioara
Cunoaste-te mai bine, facand aceste teste

Mama Balanta: 22 Septembrie - 22 octombrie 

Mamele in zodia Balanta sunt foarte bune ascultatoare, foarte calme, liberale si de asemenea maestre in aplanarea conflictelor si temerilor copiilor sai. Reusesc aproape mereu sa-si rezolve problemele si dificultatile cu usurinta. Ce isi doresc in schimbul acestor lucruri? Putin rasfat si dragoste din partea celor dragi, si de ce nu, sa fie tratate cu regalitate absoluta.

Pasiunea pentru extravaganță și armonie este ceea ce face ca semnul zodiacal Balanță să fie o mamă atât de reușită. Ea se va asigura că copiii ei primesc tot ce este mai bun.

Fie că sunt experiențe de viață, lucruri materiale sau un cămin sigur. Deoarece echilibrul nu este ceva ușor de obținut pentru ea, personalitatea mamei Balanță trebuie să lucreze mai des decât să fie fermă și consecventă!

Artistice, răbdătoare și bine educate, trăsăturile de personalitate ale mamelor Balanță arată că sunt atât un model bun, cât și prietene apropiate pentru copiii lor. Visul lor numărul unu este ca copiii să experimenteze tot ce este mai bun în viață.

Uneori, toată extravaganța și luxul din jurul casei mamelor Balanță se pot dovedi excesive pentru alții.

Deși este minunat că își dorește binele pentru familia ei, ea trebuie să se asigure că copiii ei învață lecții de viață valoroase și dezvoltă abilități de supraviețuire.

Pe lângă faptul că este un părinte minunat și o prietenă pentru copiii ei, femeia Balanță este, de asemenea, un model romantic. Daruirea a tot ce este mai bun familiei este cu siguranță o prioritate, dar propria relație cu soțul este prioritatea numărul unu.

Deși mama Balanță este diplomată, ea urăște absolut orice formă de conflict, ducând la neconcordanțe atunci când are de-a face cu copiii ei. Trăsăturile de personalitate ale mamei Balanță arată că într-un minut va fi dură, dar cedează rapid când vede fețele triste ale copiilor ei. Este capabilă să găsească umorul în situații grave și tratează meseria de părinte cu un aer de ușurință.

Acest lucru apare adesea ca fiind confuz și îi ispitește pe copiii ei să-i conteste autoritatea! Dar nu înseamnă că mama Balanță este pur și simplu un părinte de tip "pushover". Există cu siguranță implicații că va fi ușor depășită, dar pentru că este dedicată să insufle valorile potrivite copiilor ei, va rămâne fermă convingerilor sale.

Cadoul perfect pentru mama Balanta

Balanta este o fire sentimentala, romantica si buna la inima. Un buchet frumos de trandafiri inseamna mai mult decat unele cuvinte. Inima ei poate fi, de asemenea, castigata printr-o zi dedicata la spa, masaj, manichiura, etc.

Citeste si ce spun zodiile despre copii: Horoscopul copiilor

  Cunoaste-te mai bine, facand aceste teste:

- Ce fel de mama esti ?
- Ai o parte mai sensibila ?
- Ai un inger pe umarul tau ?
- Ai o maimuta interioara ?
- Ai intotdeauna dreptate ?
- Cat esti de sincera ?
- Esti o persoana practica ?

autor: Desprecopii.com, Toate drepturile rezervate (c) 2020

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII