Totul e de vanzare

Totul e de vanzare

Totul e de vanzare

  • Totul e de vanzare la enervatele creaturi din clanul Kardashian. Dragoste, fund, blugi, onoare, sex, nunta, parfumuri, imagine...

Totul e de vanzare la enervatele creaturi din clanul Kardashian. Dragoste, fund, blugi, onoare, sex, nunta, parfumuri, imagine...

Fascinatia Americii cu aceasta familie continua sa ma intrige. A fi celebra fara nici un motiv decat ca esti celebra ... pare sa fie cea mai simpla reteta de succes in tara in care absolut orice se poate expune, vinde si trai pe micul ecran. Si ... poate face bani.

Interviuri peste interviuri, real show cu audienta fenomenala, aparitii exclusive pe copertile revistelor lucioase, si o masinarie perfecta de marketing care vinde totul -  incepand de la chiloti ce ascund burta pana la linii intregi de moda, parfumuri, linii de cosmetice, bigudiuri, parfumuri, blugi, scobitori si ata de cusut.

Si totusi cum poti urca asa de repede scara celebritatii de la nulitate la vedeta? Pentru ca iata, creaturile Kardashian nu canta, nu danseaza, nu joaca in filme, nu sunt maritate cu actori celebri, nu compun poezii si nu au castigat nici un premiu Nobel ....

Unde sa fie nisa (sau scurtatura) pentru ca daca e sa ne ghidam dupa niste evidente, faima incepe de la o caseta de sex ... dibace si la timp pierduta pe internet ...Suna atat de simplu, nu ??
In marimea fundului, ar spune barbatii ... punct de vedere pe care noi femeile il acceptam cu greu si cu cinism...pentru ca prea simplu si vulgar pare sa fie drumul catre celebritate.

Pana una alta, in afara de goliciunea privirii din spatele ecranului, mesajul e simplu, totul e de vanzare pentru cei care doresc sa cumpere orice. 


tocmai au lansat blugii Kardashian ...

Despre moda, stil si filozofii: 

autor: Mirela Popescu Zoita, redactor Supereva.ro
 / blogul meu

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Tema:Editorial

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII