Iarna 2012 si noi (concurs)

Iarna 2012 si noi (concurs)

Iarna 2012 si noi (concurs)

 • Iarna 2012 merita consemnata si fotografic. Intra in concursul nostru: trimite 2 poze din aceasta iarna si poti castiga produse de calitate, marca SONY.
  Albumul de concurs este AICI 

Regulament concurs Iarna 2012 si Noi , desfasurat pe Desprecopii.com

Venita cu un pic de intarziere la intalnire, iarna 2012 se dovedeste a fi una de colectie :) Ger naprasnic, zapada in cantitati industriale si gheata. Si totusi, iarna 2012 merita a fi consemnata si in fotografii memorabile. Intra in concursul Iarna 2012 si Noi si ai sansa sa castigi unul din cele 3 premii puse in joc (premiul 1 si premiul 2 sunt produse de calitate marca SONY.)

Pentru a intra in concurs, trimite 2 fotografii cu decor de iarna la adresa: pozedc@gmail.com

Conditii necesare: Nu uita sa trimiti numele de membru DC - si descrierea pozelor tale (ce reprezinta).

Premiile sunt:

Premiul 1: O camera video digitala handycam marca SONY, model HDR-CX130

Premiul 2: O camera foto digitala marca SONY, model Cyber-shot DSC-W530

Premiul 3:

O geanta de vacanta marca Desprecopii

(modelul poate fi diferit)

REGULAMENT OFICIAL

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.a. Organizatorul concursului este Desprecopii.com. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe aceasta pagina. 

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru,  va puteti inregistra aici .

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data de 6 februarie 2012 si se va incheia la data 29 aprilie. Inscrierile in concurs (primirea pozelor) se vor opri la data 25 martie 2012. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare. De la data de 25 martie 2012 pana la data de 22 aprilie 2012 decembrie se va desfasura votul public, iar apoi se va inregistra votarea juriului pentru ca in final, pe 29 aprilie 2012, sa fie anuntati castigatorii.

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 29 aprilie 2012 - pe forumul Desprecopii.com .

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Cum se participa la concurs:

La concursul Iarna 2012 si NOI -  poate participa orice membru sau membra inregistrata a site-ului www.desprecopii.com

Trimiteti 2 poze proprii facute in aceasta iarna la adresa pozedc@gmail.com. Nu uitati sa specificati numele de membru/a desprecopii.com precum si o descriere a pozelor. Nu trimiteti doar poza unui copilas - desi suntem convinsi ca el/ea este adorabil/a, aceasta nu este tema concursului nostru. Tema concursului este Iarna si NOI. Acesta nu este un concurs cu poze de copilasi, ci este un concurs despre amintiri moemorabile de iarna.

Atentie: Fiecare utilizator care vrea sa intre in concurs trebuie sa precizeze si ce nume de nick de membru inregistrat are. Daca acest lucru nu se precizeaza, pozele nu vor intra in concurs. Moderatorii care vor sa participe la acest concurs - nu vor face parte din juriul final.

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
Castigatorii vor fi desemnati prin vot in 2 faze - o faza publica si o faza finala.
Mod de votare:
Votarea se desfasoara in doua etape.
Etapa 1: Se voteaza public. Poate vota orice membru inregistrat al Comunitatii Desprecopii (forumul Desprecopii). Votul va fi public si permis numai utilizatorilor cu peste un anume numar de mesaje si/sau cu o anume vechime pe forum.

Etapa 2: Voteaza un juriu format din moderatori si membri de baza Desprecopii.com. Votul etapei 2 are o pondere de 60% din clasamentul final.

6. PREMII

Premiile constau in:
-Premiul 1: O camera video digitala marca SONY, model HDR-CX130
-Premiul 2: O camera foto digitala marca SON, model DSC-W530
-Premiul 3: O geanta Desprecopii

Premiile nu se acorda in bani. Premiile 1 si 2 sunt oferite de SONY Romania.

7. EXPEDIEREA PREMIILOR

Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prin mesaj privat, administratorul (user: desprecopii sau anda08) in termen de 7 zile. Castigatorii vor fi informati de catre redactia Desprecopii.com de modul de intrare in posesia premiului. Din pacate, castigatorii care nu vor trimite datele in termen de 7 zile, vor pierde premiul iar premiul va fi acordat urmatorului clasat.

8. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 29 aprilie 2012 pe forumul Desprecopii.com 
ATENTIE! Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prim mesaj privat, administratorii (user: desprecopii sau anda08) in termen de 7 zile. Din pacate, castigatorii care nu vor trimite datele in termen de 7 zile lucratoare, vor pierde premiul iar premiul va fi acordat urmatorului clasat.

10. INFORMAREA PARTICIPANTILOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

11. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

12. DISPOZITII FINALE

Pentru a participa la acest concurs, participantii trebuie sa fie siguri ca sunt detinatorii drepturilor de autor ale respectivelor fotografii, respectand legile de proprietate intelectuala ale Uniunii Europene. Trimitinad poze pentru a intra in concurs, participantii  la acest concurs, sunt implicit de acord cu prevederile prezentului Regulament.

Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com, la pagina de concurs. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

13. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

14. LITIGII Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SUCCES!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 10 comentarii

 1. anastasy2011
  anastasy2011trimis la 26/3/2012

  Din iarna, direct in vara? Pe cand un concurs

  Raspunde la acest comentariu
 2. anastasy2011
  anastasy2011trimis la 26/3/2012

  Pozele mele au aparut, ajutati-ma cu numele de nick! Nu vreau sa ratez concursul. Multumesc.

  Raspunde la acest comentariu
 3. anca
  ancatrimis la 9/3/2012

  buna ziua, cum putem stii daca este ceva in neregula cu fotografiile trimise la concursi? Eu am trimis de vreo 5 zile doua foto si nu sunt inca cuprinse in album!

  Raspunde la acest comentariu
 4. meluca
  melucatrimis la 5/3/2012

  ce ziceti mai tine iarna asta mult?

  Raspunde la acest comentariu
 5. Iulia
  Iuliatrimis la 4/3/2012

  Buna ziua!Am trimis pozele acum 2 zile si inca nu sunt afisate. Care este problema?Multumesc!

  Raspunde la acest comentariu
 6. Alexandrescu Corina
  Alexandrescu Corinatrimis la 2/3/2012

  Am trimis si eu 2 fotografii pe 28 februarie nu le vad in album. Cam in cat timp de la trimitere apar? Sau a afost ceva in neregula cu ele?

  Raspunde la acest comentariu
 7. belehuz
  belehuztrimis la 29/2/2012

  buna ziua,am trimis si eu poze la concurs si sper sa va placa.

  Raspunde la acest comentariu
 8. Valeria Merca
  Valeria Mercatrimis la 29/2/2012

  Minunata initiativa! Felicitari pentru ea si bafta concurentilor!

  Raspunde la acest comentariu
 9. Valentina
  Valentinatrimis la 21/2/2012

  Buna ziua. Ma scuzati, imi puteti spune de ce pozele pe care le-am trimis despre iarna, nu sunt afisate aici.E vreo problema, ceva?ms

  Raspunde la acest comentariu
 10. iuliana buliga
  iuliana buligatrimis la 16/2/2012

  sunt f frumoase toate pozele

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII