In vizita, iar, la DC

In vizita, iar, la DC

In vizita, iar, la DC

  • E foarte mult timp de cand n-am mai intrat pe DC. Mi-era atat de drag si de aproape locul asta, incat acum nu-mi vine sa cred ca nu i-am mai pasit pragul de atata amar de vreme.
Material original de pe Blogurile Desprecopii. Va invitam si pe dumneavoastra sa va construit un colt de suflet pe site-ul nostru. Blogurile sunt foarte vizionate si populare in randul Comunitatii Desprecopii. 

E foarte mult timp de cand n-am mai intrat pe DC. Mi-era atat de drag si de aproape locul asta, incat acum nu-mi vine sa cred ca nu i-am mai pasit pragul de atata amar de vreme.

La primul copil eram ingrozitor de speriata, mai ales ca am avut o sarcina foarte grea, insa la al doilea, desi am avut greturi ingrozitoare, sarcina a decurs bine.

Am nascut pe 3 mai, prin cezariana, un baietel rotofei si incredibil de frumos.

Mi-era foarte teama ca o sa fie si el un mic terorist, ca sora-sa, insa n-a fost cazul. Cel putin nu pana acum, cand ii dau dintii si e foarte agitat si se trezeste noaptea cu chef de joaca.

L-am poreclit Pufulete inca dinainte de a-l vedea in bratele mele, si porecla n-a fost aleasa gresit. Are un par moale si este atat de pufos cand il pupacesc pe frunte si pe falcute.

Da, sunt batrana :) mi-e greu sa il mai car in brate, noroc ca deja a inceput sa mearga (nu singur, dar merge) :))

Implineste peste 3 zile, 7 luni, si timpul a trecut atat de repede, incat imi vine greu sa cred ca n-am nascut ieri :)

Este un copil minunat, prin simpla lui prezenta imprastie bucurie, si desi n-a fost un copil planificat, sunt fericita ca este aici. Simt ca m-a intregit cumva.

Este greu cu 2 copii intr-o tara straina, cu un sot care nu-i chiar ceea ce visam eu, insa mi-e bine.

 alte 15 Supe pentru suflet...

 Blogurile Desprecopii
O colectie unica de bloguri altfel. Speciale cu adevarat.

Nici de data asta n-am avut depresie post-natala, chiar daca m-am chinuit 4 luni cu Dora care a stat acasa si avea nevoie de atentie, mancare, joaca, iesit afara, si Pufu care era mic si avea si el nevoie de mine aproape non-stop. Acum ca stau sa ma gandesc, habar n-am cum am supravietuit :))

Dar a venit toamna si Dora a inceput gradinita in orasul nou in care ne-am mutat imediat dupa ce am nascut, iar eu sunt uneori cu creierii pe bigudiuri, dar inca n-am cedat definitiv :)

As fi vrut sa scriu mai mult, dar ma simt un pic stinghera dupa atata absenta. Sau poate ar trebui sa o numesc dezertare :)

O imbratisare mare-mare tuturor mamicilor noi si vechi de pe forum!

autor:  notquiteso, Membru al Comunitatii Desprecopii.com - Toate drepturile rezervate desprecopii.com (c) 2012  Cititi in continuare blogul autorului AICI

Mai multe supe pentru suflet >>

Mai cititi:

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII