Cum s-au imbolnavit ambii mei copii cu rotavirus - povestea Ancai

Cum s-au imbolnavit ambii mei copii cu rotavirus - povestea Ancai

Anca are doi copii, un baietel si o fetita, care intotdeauna au fost sanatosi, rezistenti si plini de viata. Oricat de zdraveni ii stia, unul dintre ei tot s-a imbolnavit de rotavirus si la cateva ore dupa, l-a contaminat si pe celalalt. I-ar fi protejat, dar nu stia cum si nici ca e un virus foarte contagios. Anca s-a speriat teribil cand i-a vazut ca deodata erau foarte lipsiti de vlaga si a fugit la spital cu amandoi imediat, unde a aflat ca trebuie sa se interneze alaturi de ei câteva zile. Isi aminteste cum s-a chinuit sa tina nemiscate perfuziile, care erau legate de cele doua patuturi si ca a fost singura experienta deosebita cu o boala, prin care au trecut copiii ei.

Testimonialele au fost realizate in cadrul campaniei Societatii Romane de Pediatrie,  Sa protejam impreuna copilaria , iar toate acestea sunt disponibile pe pagina www.protejamcopilaria.ro/rotavirus/

Informatii despre rotavirus de la medicii specialisti si despre cum poate fi acesta prevenit se pot gasi pe pagina campaniei SRP, aici: www.protejamcopilaria.ro/rotavirus/

autor: pentru www.desprecopii.com - www.protejamcopilaria.ro Toate drepturile rezervate (c) 2012

Va recomandam sa mai cititi si:

Suportul Comunitatii Desprecopii.com:
Cereti sprijinul celei mai mari comunitati de parinti tineri din Romania. Veti gasi suport si intelegere si o multime de prieteni care trec prin aceleasi dileme ca dvs. Deveniti membru al celebrului club: Clubul Scutecelor.

Primul anisor pe luni

Dosarul cu bolile copilului

Pentru suport, prietenie si atitudine, va recomandam urmatoarele forumuri:

Parintii intreaba, parintii raspund!
In aceasta lista de discutii puteti pune intrebari la obiect altor parinti (Exemplu: Este normal ca baiatul meu cere noaptea lapte?)

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

Mai cititi pe site-ul nostru:

Alaptarea - dosar complet

Dezvoltarea nou-nascutului

Diversificarea si hranirea bebelusului

Recuperarea mamei dupa nastere