Manusile lui Paris Hilton

Manusile lui Paris Hilton

Manusile lui Paris Hilton

  • Nu avem date concludente despre nivelul intelectual al mostenitoarei imperiului Hilton dar avem stiri care ne confirma ca Paris Hilton se vrea si lansatoare de trend...

Nu avem date concludente despre nivelul intelectual al mostenitoarei imperiului Hilton. Presa insa este cu ochii pe ea si pe dragutii baietei greci pe care ii schimba si ii incurca dupa nume (din surse sigure). Despre ceea ce simte un barbat atunci cind in timpul sexului, femeia il dezmiarda cu alt nume, vom aprofunda in alt articol la Supereva - cert este ca, Paris Hilton se vrea si lansatoare de moda. La banii ei, nimic nu e imposibil dar, hai sa vedem si ce fel de trenduri are ea pe agenda.

Toata vara, Paris s-a straduit sa lanseze... manusa fara degete (de vara).

De unde vine ambitia asta?

O fi o obsesie lasata de clipul lui Michael Jackson din 1980 "Beat It" sau o ambitie de a o pune in umbra pe Madona anilor 80 cu lookul ei de Holiday?

Cine a raspuns chemarii?

Paris a sunat (pe celular desigur) si au raspuns entuziast inca citeva manute de starlete: Lindsay Lohan, Hilary Duff si Kelly Clarkson.

Ce crede Supereva?

Hmm...Nu va sfatuieste sa porniti la cumparaturi cu asemenea manusi si nici chiar la seratele de fitze unde se bea sampanie roz. Manusile sunt insa un accesoriu interesant in caz ca veti primi un post de figuratie in piesa de teatru: Fantoma Operei.

Va deveni fitza lui Paris Hilton un trend?

Da, daca vom vedea ca a adoptat-o si Nicole Kidman si Andreea Marin a noastra.

no comment

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII