Pastrati produsele de curatenie departe de copii

Pastrati produsele de curatenie departe de copii

Pastrati produsele de curatenie departe de copii

Pe scurt

  • Produsele de curatenie trezesc curiozitatea copiilor mici. Ce pot face parintii - preventiv si in caz de urgenta?


    Imediat ce se pot misca singurei prin casa, copiii exploreaza curiosi imprejurimile. De aceea, plantele toxice, medicamentele si produsele de curatenie nu ar trebui sa fie la indemana lor. Potrivit Centrului Federal pentru Educatie in Sanatate, 90% din totalul accidentelor de otravire apar la copiii cu varste cuprinse intre 10 luni si 5 ani.

Detergentii din bucatarie, baie, toaleta, etc, sunt produse periculoase pentru copii. Astfel de substante chimice ar trebui sa fie intotdeauna depozitate in incaperi/dulapuri care pot fi inchise sau pe unul dintre rafturile superioare, unde cei mici nu pot ajunge.

Primul ajutor in caz de otravire cu produse de curatenie

Mai intai de toate, linistiti copilul si mentineti-va calmul. Ce anume a inghitit? Multi detergenti formeaza spuma, altii sunt corozivi. Pentru ambele tipuri se aplica regula: Nu lasati copilul sa vomite! Daca a baut ceva coroziv, dati-i o cantitate mare de apa, ceai sau suc diluat. Apoi sunati la urgente.

Daca copilul dumneavoastra a inghitit substante chimice, sunati la urgente imediat! Luati flaconul din care a baut pentru a citi medicului ingredientele!

Acordati atentie etichetelor!

Daca un produs de curatenie sau un produs chimic este daunator sau trebuie sa fiti atent cum il folositi, acesta va avea probabil unul sau mai multe dintre aceste avertismente pe eticheta: Prudenta, Pericol, Toxic, Avertizare

Ce nu trebuie sa faceti cu produsele de curatenie si produsele chimice la domiciliu

Nu rupeti si nu aruncati etichetele! Una dintre cele mai mari greseli pe care le puteti face este sa eliminati etichetele! Acestea contin informatii importante privind siguranta si ingredientele folosite. Faceti o prioritate citirii etichetei si luati-o in serios. Acest lucru va va ajuta sa va protejati familia de efectele potential periculoase. Produsele de curatenie nu trebuie puse in recipiente pentru alimente sau bauturi!

Va asteptam la dm pentru cele mai bune si avantajoase produse de curatenie!

Revista dm magazin

Intotdeauna actuala!

Acceseaza chiar acum revista dm si descopera ofertele dm din aceasta perioada!

Descarca revista dm magazin

Categorie:Spune DA
De urmarit:#spuneda

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII