Cancerul i-a fost depistat ÎN TIMPUL nașterii: medicii au descoperit tumori pe ovarele ei in timp ce efectuau cezariana – după ce simptomele ei au fost considerate „anxietate” timp de luni de zile

Cancerul i-a fost depistat IN TIMPUL nasterii -  medicii au descoperit tumori pe ovarele ei in timp ce efectuau cezariana – dupa ce simptomele ei au fost considerate „anxietate” timp de luni de zile

Cancerul i-a fost depistat ÎN TIMPUL nașterii: medicii au descoperit tumori pe ovarele ei in timp ce efectuau cezariana – după ce simptomele ei au fost considerate „anxietate” timp de luni de zile

Cu cateva momente inainte de a i se pune bebelusul nou nascut in brate... medicii au observat ca organele acestei mamici aveau tumori - in timp ce ii faceau operatia cezariana. Lois - o mamica  - a primit diagnosticul devastator de cancer ovarian în stadiul 4 în timpul a ceea ce ar fi trebuit să fie unul dintre cele mai fericite momente din viața ei.

Cancerul i-a fost depistat în TIMPUL nașterii: medicii descoperă tumori în stadiul 4 pe ovarele ei în timp ce efectuează cezariana – după ce simptomele ei au fost considerate „anxietate” timp de luni de zile

Iata o poveste reala si foarte trista despre importanta monitorizarii sanatatii si despre nesansa pe care o au unii.. Ascultati intotdeauna corpul...

veti citi
Cand in timpul cezarienei - medicul observa cancer in corpul mamei
Vestea cea rea a venit...
Este trist - si este o gravă neglijență
Avea dureri foarte mari
Cancerul ei este terminal
 

Când in timpul cezarienei - medicul observă cancer in corpul mamei

Povestea de mai jos este reala si iti va frange inima dar te va face sa te gandesti mai mult la semnalele pe care ti le da corpul tau, atunci cand nu te simti bine...

In timp ce ii efectuau operatia de cezariana - medicul a descoperit că Lois Walker, o mama în vârstă de 38 de ani, avea tumori la ovare, ficat și intestine...

Cu câteva momente înainte ca fiul ei nou-născut Ray să fie pus în brațe pentru prima dată, i s-a dat vestea înfricoșătoare că tumorile pe care le are ar putea fi canceroase.

Vestea cea rea a venit...

Testele au confirmat câteva zile mai târziu că avea cancer ovarian în stadiul 4 și că acesta s-a răspândit în tot corpul ei.

Mama a trei copii - Lois -  a acuzat spitalul la care a nascut de „neglijență” și susține că au existat oportunități ample de a depista cancerul mai devreme.

Louis, din Worsbrough Marea Britanie -  s-a plâns de dureri de stomac timp de mai bine de un an înainte de a naște, făcând 20 de apeluri la medicul ei de familie și numeroase vizite la urgente. Anterior, fusese diagnosticata cu cancer de piele și chiar și-a exprimat îngrijorarea medicilor că ar putea avea simptome de cancer.

Dar medicii au respins simptomele ei ca fiind anxietate, sindrom de colon iritabil au etichetat-o ​​drept ipohondrică - sfatuind-o sa evite lactatele.

Este trist - si este o gravă neglijență

Lois a spus: „A fost absolut diabolic. Ei se intituleaza profesioniști din domeniul sănătății și ar trebui să ne acorde îngrijire, dar asta este neglijență. Probabil ca daca acest cancer ar fi fost depistat mai devreme - as fi avut o sansa... asa insa va treui sa las trei copii fară mama.

„Dacă NHS (sistemul medical de sanatate britanic) nu recunoaște că lucrurile trebuie să se schimbe, atunci îmi pare rău pentru toată lumea și pentru oricine”.

Lois  s-a simțit rău pentru prima dată în iunie 2020, când a experimentat scaune multe si umflături în jurul diafragmei. A sunat medicii și a vizitat Spitalul Barnsley, dar i s-a spus că ar putea avea IBS. (intestin iritabil)

Lois  a spus că a continuat să-și sune medicul de familie, deoarece simptomele ei s-au agravat. Dar doctorii i-au oferit doar medicamente pentru ipohondrie.

Ea a spus: „Mergeam la doctori, dar nu le puteam spune nimic nou pentru că erau aceleași simptome întotdeauna, așa că m-au tratat cu antiacide.

„Apoi  mi s-a spus că ar putea fi anxietate de sănătate, așa că m-au pus pe citalopram.

„Sufeream deja de cancer de piele, așa că i-am spus medicului meu: „Nu crezi că aș putea avea cancer?”

„Și el a spus: „Oh, nu, doar că îmbătrânești și corpurile nu funcționează la fel de bine”.

Lois a aflat că a fost însărcinată în decembrie 2020 și a fost lăsată cu dureri insuportabile după ecogafia de 14 saptamani care a dezvăluit sexul copilului. 

Ea a spus: „Nu am putut face față acestei dureri și cu cât sarcina a continuat, cu atât a devenit mai chinuitoare. Ajunsesm la punctul în care nu puteam sa ma ridic să mănânc.

„Doctorul a spus că am cântărit la fel ca acum 12 luni, iar intre timp eram însărcinată în nouă luni – și asta nu părea să sune niciun semnal de alarmă”.


Lois Walker, 38 de ani (fotografiată cu partenerul ei Dale Wistow și fiul nou-născut Ray) a primit diagnosticul devastator de cancer ovarian în stadiul 4 în timpul a ceea ce ar fi trebuit să fie unul dintre cele mai fericite momente din viața ei.

Avea dureri foarte mari

Lois a spus că atunci când durerea a devenit prea mult de suportat, ea le-a spus în cele din urmă medicilor că este pregătită să se sinucidă dacă nu își iau îngrijorările în serios. Ea a fost internată la spital pentru gestionarea durerii, unde i s-a administrat morfină, dar din nou nu a existat nicio investigație aprofundată de către medici cu privire la ceea ce provoacă durerea.

• Citeste Cancerul ovarian poate fi tratat dacă e depistat în faze timpurii: simptome și factori de risc

„Atunci ultima picătură a fost când au trebuit să implice echipa de sănătate mintală, pentru că am spus că a ajuns la punctul în care va trebui să pun capăt vieții noastre și mi-e rușine să spun asta”. Doctorul ei a efectuat apoi o investigație mai amănunțită în ceea ce privește preocupările ei și a găsit o tumoare în spatele pântecului ei, ceea ce a determinat-o să-și nască copilul a doua zi.

Și pe 3 septembrie 2021, când a intrat în travaliu cu al treilea fiu al ei, Ray, a aflat de la medicul care o tratează că cel mai probabil are cancer.

Doamna Walker a spus: „Când m-au deschis, el a spus: „Ai spus că nu ai avut nicio operație abdominală?” și am spus că nu. „Atunci am știut că s-a găsit ceva... deoarece au chemat câțiva medici.

„Apoi mi-au spus ca situatia din abdomen era atat de grava inca trebuie sa faca niște biopsii și că va trebui să aștept. Dar știam oricum... ca e foarte RAU.

„Doctorul chiar m-a prins de mână și a plâns și chiar a spus că ii pare rau...”.

Abdomenul ei era „plin de cancer” și iar bebe Ray avea chiar o „liniuță în cap” pentru că a fost „înghesuit de tumora din pântecul ei”. - a declarat sotul ei pentru BBC.

Cancerul ei este terminal

În ciuda faptului că a fost supusă chimioterapiei la scurt timp după ce a primit diagnosticul, Lois a aflat că cancerul ei s-a răspândit și că va fi terminal.

Aproximativ 7.500 de femei din Marea Britanie și 20.000 din SUA sunt diagnosticate cu cancer ovarian în fiecare an. Aproape una din cinci femei va supraviețui timp de cinci ani după un diagnostic în stadiul patru.

Ea a spus: „Ficatul meu s-a fuzionat cu diafragma mea, așa că a trebuit să fie redus. Vezica urinară mi-a fuzionat în spatele pântecului meu, așa că a trebuit să fie tăiată și toate ovarele mi-au fuzionat. „Atunci am avut vestea devastatoare că cancerul este și pe intestine, stomac și ficat. Evident, asta nu este niciodată bine - sunt organele mele principale de care am nevoie.

„Este doar o mica parte de viață confortabilă pentru cât timp mi-a mai rămas, și acolo ne aflăm în momentul de față.”

Lois a declarat pentru BBC că abdomenul are „tumori peste tot”, iar medicii l-au descris ca „ca un sac de nisip care a fost deschis și a plecat peste tot”. Ea a spus că diagnosticul ei a făcut-o îngrijorată că se va atașa de fiul ei nou-născut.

„A fost foarte, foarte greu. Nu am vrut să mă atașez de el, dar el este raza mea de soare. Copiii mei sunt scopul meu. Vreau să mă concentrez pe crearea amintirilor. Dacă dragostea m-ar putea salva, nu aș muri niciodată.

Partenerul ei, Dale Wistow, a spus pentru BBC: „Acest lucru ar fi putut fi surprins mai devreme decât a fost.  - acum este greu... pentru ca nu stim ce va aduce ziua de maine...

Când a fost solicitat un comentariu, un purtător de cuvânt de la Dove Valley Practice, unde doamna Walker a depus o plângere oficială, a spus: „Ne pare rău să auzim preocupările doamnei Walker cu privire la îngrijirea ei și că nu s-a simțit ascultată.

„Am efectuat o revizuire a îngrijirii doamnei Walker și a trimiterilor pentru teste și i-am împărtășit acele constatări la acel moment.

„Îi salutăm pe oricine are îngrijorări cu privire la îngrijirea pe care au primit-o cu noi să ia legătura, astfel încât să putem investiga.

„Din păcate, nu putem comenta în continuare din cauza datoriilor noastre de confidențialitate.”

 o poveste reala - relatata de BBC aici

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII