Participă la provocarea Tide! (concurs)


Participa la provocarea Tide!

un concurs desfasurat pe plaja Belona, Eforie Nord.

UPDATE: albumul de concurs aici.

S-a dat startul provocării verii! Până pe 21 august, plaja din Eforie Nord va găzdui o confruntare strânsă, între puterea de curăţare a detergentului Tide Absolute şi şosetele purtate la fotbal, fara ghete. Terenul Tide va fi locul în care micii fotbalişti de pe plaja se vor întrece în pase şi lovituri de la 11 metri, pentru a supune şosetele unui adevărat test de tortură. Iar obiectivul provocării este ca Tide Absolute să redea albul 100% Tide şosetelor purtate la fotbal fără ghete de către copiii de pe plaja Bellona.

Intră în concursul care îţi poate aduce unul din cele cinci premii constând în 12 kg de detergent Tide sau marele premiu: un weekend la mare, la Hotel Europa!
Dacă ai fost deja în Eforie, trimite o poza cu micul tău fotbalist pe terenul Tide şi răspunde la întrebarea Care este marea provocare Tide. Pozele se trimit la adresa: poze@desprecopii.com

Nu ai ajuns încă la mare? Nu este nicio problemă! Cu siguranţă micuţului tău îi plac sporturile de vară. Intra in concursul Tide, incarcă o poză cu micul sportiv în şosete albe şi răspunde la întrebarea: Care este marea provocare Tide - pe forumul desprecopii.com, aici.

Premiile concursului sunt:

5 premii ce constatau in produse Tide si 1 premiu mare: 1 weekend de cazare + mic dejun la mare, in Eforie Nord, acolo unde se desfasoara evenimentul Tide.

REGULAMENT OFICIAL

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.a. Organizatorul campaniei este Desprecopii.com. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul www.desprecopii.com

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru,  va puteti inregistra aici .

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data de 1 august 2011 si se va incheia la data 12 august 2011 . Weekend-ul oferit ca premiu este 19 -  21 august. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 12 august 2011 - pe forumul Desprecopii.com .

4. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, dintre participantii care trimit poze si raspund la intrebarea din concurs. 

5. EXPEDIEREA PREMIILOR

Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prin mesaj privat, administratorul (user: desprecopii) in termen de 7 zile. Castigatorii vor fi informati de catre redactia Desprecopii.com de modul de intrare in posesia premiului. Castigatorii care nu vor trimite datele in termen de 7 zile, vor pierde premiul.

6. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 12 august 2011   pe forumul Desprecopii.com, in cadrul topicului de concurs. ATENTIE! Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prim mesaj privat, administratorul (user: desprecopii) in termen de 7 zile. Daca acest lucru nu se intampla in timp sau daca datele trecute in contul Desprecopii.com sunt gresite si administratorul nu reuseste sa contacteze persoana castigatoare prim mesaj privat aceasta isi pierde premiul.

7. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

8. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

9. DISPOZITII FINALE

Participantii la aceast concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com . Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior. 1

10. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

11. LITIGII Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.