Retete sanatoase pentru copii sanatosi (concurs)

Retete sanatoase pentru copii sanatosi (concurs)

Retete sanatoase pentru copii sanatosi (concurs)

Mai ales in ziua de azi, este important sa oferim copilului o alimentatie sanatoasa ce are la baza retete sanatoase, pregatite in casa. Tocmai de aceea, alaturi de sponsorul nostru, va invitam la concurs: Retete Sanatoase pentru Copii Sanatosi.  citeste mai departe

Trimite unui prieten Adauga la favorite Tipareste

15 voturi -  Evalueaza

 Topicul de de concurs este AICI. 

Regulament concurs: Retete sanatoase pentru copii sanatosi , desfasurat pe Desprecopii.com

Dorinta oricarui parinte e sa aiba copii sanatosi. Iar alimentatia copilului este un factor major de influenta a sanatatii copilului. De aceea, si mai ales in ziua de azi, este important sa oferim copilului o alimentatie sanatoasa ce are la baza retete sanatoase, pregatite in casa.

Tocmai de aceea, alaturi de sponsorul nostru, va invitam la concurs: Retete Sanatoase pentru Copii Sanatosi.  

Premiile sunt utile si minunate. Pentru a intra in consurs, trimite reteta ta favorita la topicul de concurs. Trimitand si poza (rezultatul retetei :)), iti maresti considerabil sansa de castig.

Castigatorii se aleg astfel:

- Premiul 1 - cea mai buna reteta (un Robot de bucatarie Russell Hobbs 18511-56, Desire )

 - 2 premii prin tragere la sorti dintre cei care au propus retete si au trimis si poze originale cu reteta lor (cate un Robot de bucatarie Moulinex FP513, 750 W, 2.2 l bol, 1.25 l blender, alb)

REGULAMENT OFICIAL

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.a. Organizatorul concursului este Desprecopii.com. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe aceasta pagina. 

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru,  va puteti inregistra aici .

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data de 17 februarie 2012 si se va incheia la data 17 martie 2012. Inscrierile in concurs (inclusiv primirea pozelor) se vor opri la data 1 5 martie 2012. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare. Castigatorii vor fi anuntati pe forum, la topicul de concurs pe data de 1 7 martie 2012.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Cum se participa la concurs:

La concursul
Retete sanatoase pentru copii sanatosi -
 poate participa orice membru sau membra inregistrata a site-ului www.desprecopii.com . Daca nu sunteti inca membru, va puteti inregistra aici .

Pentru a intra in consurs, trimite maxim 3 retete favorite la topicul de concurs. Trimitand si pozele acestora (rezultatul retetelor :)), iti maresti considerabil sansa de castig. Fotografiile retetelor le puteti trimite la adresa de mail andraf@desprecopii.com cu subiectul "Concurs retete sanatoase" - precizand numele de membru si numele retetelor.

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
Castigatorii vor fi desemnati de sponsor (premiul 1) si prin tragere la sorti (premiile 2).

6. PREMII

Premiile constau in:

- Premiul 1 - cea mai buna reteta (un Robot de bucatarie Russell Hobbs 18511-56, Desire )
- 2 premii prin tragere la sorti dintre cei care propun retete si au trimis si poze (cate un Robot de bucatarie Moulinex FP513, 750 W, 2.2 l bol, 1.25 l blender, alb )

Premiile nu se acorda in bani. 

7. EXPEDIEREA PREMIILOR

Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prin mesaj privat, administratorul (user: desprecopii sau anda08) in termen de 7 zile. Castigatorii vor fi informati de catre redactia Desprecopii.com de modul de intrare in posesia premiului. Din pacate, castigatorii care nu vor trimite datele in termen de 7 zile, vor pierde premiul iar premiul va fi acordat urmatorului clasat.

8. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 17 martie 2012 pe forumul Desprecopii.com 
ATENTIE! Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prim mesaj privat, administratorii (user: desprecopii sau anda08) in termen de 7 zile. Din pacate, castigatorii care nu vor trimite datele in termen de 7 zile lucratoare, vor pierde premiul iar premiul va fi acordat urmatorului clasat.

10. INFORMAREA PARTICIPANTILOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

11. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

12. DISPOZITII FINALE

Pentru a participa la acest concurs, participantii trebuie sa fie siguri ca sunt detinatorii drepturilor de autor ale respectivelor fotografii, respectand legile de proprietate intelectuala ale Uniunii Europene. Trimitinad poze pentru a intra in concurs, participantii  la acest concurs, sunt implicit de acord cu prevederile prezentului Regulament.

Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com, la pagina de concurs. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

13. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

14. LITIGII Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SUCCES!

 Voteaza acest articol (misca mouse-ul peste stelute)

Aperitive si snackuri
Bucatarie Internationala
Conserve pentru iarna
Mancaruri bebe si copii 0-3 ani
Mancaruri cu legume
Prajituri
Salate
Supe si ciorbe
Conserve de fructe
Deserturi diverse
Mancaruri cu carne
Pizza si paste

5 comentarii din 6
Trimis de Doldoran

Unde s-au afisat castigatorii ca eu nu i-am gasit .

Trimis de MATHE KAROLY

Numai bine cu foarte bine pot sa scriu deci bravo

Trimis de Mathe Karoly

Numai bine cu foarte bine pot sa scriu deci bravo

Trimis de MATHE KAROLY

NUMAI BIN CU FOARTE BINE POT SA SCRIU DECI BRAVO

Trimis de STEFAN NADIA IRINA

Un concurs foarte atragator.

Trimite comentariul tau | Citeste toate comentariile

(!) Adresa de e-mail NU se publica! Completarea adresei corecte este utila daca doresti sa primesti un raspuns la ceea ce trimiti.

Trimite unui prieten

Completeaza datele si mesajul tau. Linkul articolului se adauga automat la mesaj

(!) Datele furnizate NU se salveaza in baza noastra de date.