Largirea inimii

Largirea inimii

Largirea inimii

Ma intreb deseori daca suntem suficient de "copti" emotional si duhovniceste, astfel incat sa ii putem oferi puiului nostru un cuib potrivit. Ma intreb cum vom reactiona in momentele mai putin bune, cand rabdarea ne va fi pusa la incercare, daca vom repeta sau nu comportamentele parintilor nostri, daca vom avea daruire si dragoste chiar si atunci cand vom fi obositi, nervosi sau resemnati. Avem nadejde, dar avem si nisipuri miscatoare de indoieli.

Largirea inimii

Suntem din nou in cautari de carucior , pentru ca cei de la care comandasem online au fost neseriosi si ne-au sunat ca sa ne spuna ca de fapt nu mai au acel produs pe stoc.Dupa ce ne bucuraseram ca am gasit caruciorul dorit, culorile dorite, iarasi am intrat in cautari. Ei, poate ca este doar o ocazie pentru a gasi unul si mai simpatic. Oricum, avem manduca, asa ca ne multumim deocamdata si cu acest mijloc de transport, care mi se pare si mai bun pentru confortul emotional al lui bebe.

Mai cititi si: Grijile din timpul sarcinii

Pe cand inca nu era bebe in burtica, noi ca si cuplu ne propuneam sa nu ne spunem reciproc "mami" si "tati", ci pe numele noastre sau cu alinturile noastre. Acum insa, imi vine spontan in minte cuvantul "tata" sau "tatic" atunci cand ma gandesc la sotul meu, poate si din cauza ca este entuziasmat de acest nou rol si pare a si-l lua in serios.

Noi suntem un cuplu mai atipic, in sensul ca tatal isi va lua concediu de paternitate. Ne asteptam sa intampinam sprancene ridicate sau priviri dezaprobatoare cand vom anunta acest lucru, avand in vedere viziunile traditionaliste, dar am avut ocazia placuta de a primi incurajari si priviri admirative cand el anunta acest lucru.

Mai cititi Taticii de azi ... si 10 surprize pentru noul tata

Si eu o sa am un program ceva mai redus in primul an de viata al copilului, in functie probabil si de programul lui.

Citesc la alte mamici efuziuni de nerabdare bucuroasa, alinturi si emotii pozitive una peste alta . Eu sunt mai realista, mai inclinata catre partea de responsabilitate - probabil acesta este si motivul din care am amanat destul de mult momentul in care ne-am hotarat sa devenim parinti. Ma intreb deseori daca suntem suficient de "copti" emotional si duhovniceste, astfel incat sa ii putem oferi puiului nostru un cuib potrivit. Ma intreb cum vom reactiona in momentele mai putin bune, cand rabdarea ne va fi pusa la incercare, daca vom repeta sau nu comportamentele parintilor nostri, daca vom avea daruire si dragoste chiar si atunci cand vom fi obositi, nervosi sau resemnati. Avem nadejde, dar avem si nisipuri miscatoare de indoieli.

autor: membru www.jurnaldesarcina.com Enhorabuena - Toate drepturile rezervate (c) 2013

 Cititi: Folosirea medicamentelor in timpul sarcinii

  •  Un sfat: Comunicati cu colegele de generatie! Comunitatea Desprecopii.com este cea mai mare comunitate online de limba romana si va asteapta si pe dvs in randurile sale. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

  • Dezvoltarea Sarcinii

    Taticii de azi

    Sarcina: frumusete, trup, sex

  • Nu uitati sa cititi: Odiseea sarcinii - de 40 de saptamani:

    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

    Alt sfat: scrieti despre ce ati simtit si trait in acea zi pe Jurnaldesarcina.com. In afara ca este un mod minunat de a va aranja si ordona gandurile, ele vor ramane inregistrate pentru mai tarziu. Va fi reconfortant sa le cititi la implinerea unui anisor de viata a puiului dvs, sau chiar cand va sarbatori majoratul.

  • Odiseea sarcinii in 40 de saptamani Forumul cu burtici si generatii de mamici. Suport, caldura, prietenie si atitudine.

     La Medicul va Raspundeveti gasi sute de raspunsuri la intrebarile puse medicilor Desprecopii.com 

  • Teste in sarcina

    Alegerea unui nume

    La Medicul va Raspunde veti gasi sute de raspunsuri la intrebarile puse medicilor Desprecopii.com

  • ✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

    Comentarii vizitatori

    Citeste toate comentariile

    Ce sentimente ti-a produs acest articol?

    Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

    Scrie un comentariu

    Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

    Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

    DA (este întrebare)
    NU (nu este întrebare)


    Cod:

    Ai o întrebare pentru alte mămici?
    ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII