Ciocolata neagra este buna pentru inima

Ciocolata neagra este buna pentru inima

Ciocolata neagra este buna pentru inima

  • Un nou studiu a confirmat ca, o consumare a ciocolatei in cantitati moderate scade intr-adevar zaharul din sange si nivelul colesterolului.

De mult timp s-a sugerat ca ciocolata neagra este buna pentru inima noastra.

Acum, un studiu a confirmat ca, o consumare a ciocolatei in cantitati moderate scade intr-adevar zaharul din sange si nivelul colesterolului.

Echipa de cercetare a testat efectul direct al consumul de ciocolata neagra, care este o sursa de multe substante ce pot conferi beneficii importante de sanatate.

Cercetatorii au descoperit ca cei care au mancat ciocolata neagra si-au putut reduce riscul bolilor de inima.

Ciocolata contine compusi numiti "flavanoli" care par sa joace o varietate de roluri, inclusiv roluri de antioxidant puternic si anti-inflamator.

Cercetatorii de la San Diego, Universitatea de Stat din SUA, au cerut ca 31 de persoane sa consume fie o tableta de ciocolata neagra de 50g, ciocolata normala, ciocolata neagra care a fost supraincalzita sau ciocolata alba, timp de 15 de zile.

In comparatie cu grupul de ciocolata alba, cei care au consumat ciocolata neagra s-a constatat ca au un nivel de glucoza in sange mai mic dar si un nivel mai scazut de lipide "rele" in sange.

Cercetatorii au concluzionat ca ciocolata neagra poate reduce riscul de boli cardiovasculare.

Cu toate acestea, ei ne avertizeaza ca, desi consumul de ciocolata neagra obisnuita poate aduce beneficii sanatatii prin reducerea riscului bolilor de inima, aceasta trebuie sa fie consumata cu moderatie, deoarece poate creste cu usurinta cantitatea zilnica de grasimi saturate si calorii.

Forumuri recomandate la Supereva

 Super Sanatate >>

Sanatatea familiei (lucruri care ne privesc pe toti)

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII