Nume rare de copii: de ce nu sunt intotdeauna cea mai buna alegere

Nume rare de copii: de ce nu sunt intotdeauna cea mai buna alegere

Nume rare de copii: de ce nu sunt intotdeauna cea mai buna alegere

Numele rare de copii pot influenta starea copilului dar si sansa lui la noroc.

Specialistii au aratat ca alegerea unui nume rar - pentru copil - nu este intotdeauna o alegere fericita. Iata de ce.

Nume rare de copii
Nume de copii, cea mai mare baza de date despre nume
Nume de fete
Nume de baieti
Nume de copii si destinul copilului
Cele mai ridicole nume date de romani copiilor
Sustinere si suport pentru gravidute

Numele rare aduc ghinion

Specialistii americani au aratat ca alegerea prenumelui influenteaza starea psihica a copilului si a viitorului adult dar si perceptia oamenilor despre frumusete.

Dupa ce au analizat indeaproape 2.000 de dosare ale unor copii spitalizati in diferite clinici de psihiatrie, cercetatorii au observat ca baietii care au un prenume deosebit, diferit de cele obisnuite, manifesta tulburari mai grave decat cei care poarta prenume comune.

Acelasi studiu a aratat ca, in cazul fetelor, tulburari precum obsesia sau gelozia maladiva, sunt mai accentuate daca ele au un prenume rar. Un alt studiu a demonstrat ca studentii care au avut de ales o regina a frumusetii intre o candidata cu un nume comun si o alta cu un nume mai pompos, sau chiar cu rezonante istorice, au ales-o pe cea dintai. Asa incat specialistii nu recomanda botezarea copiilor cu nume excentrice sau care fac referire la ilustrii stramosi.

 

Incearca acest generator de nume - care tine cont de datele personale ale parintilor, de astre si de numerologie

Nume de copii, cea mai mare baza de date despre nume - pentru copii norocosi! 

Baza de date Desprecopii.com

  

  

  

   Nume Sex Origine



Nume de fete

Cauti nume de fete? Alege cel mai potrivit nume pentru fetita ta si afla semnificatia numelui doar aici, la Desprecopii. Este un nume melodios?  Se potriveste cu numele de familie? Pofi afla acest lucru doar citind si rostind cu voce tare urmatoarele nume de fetite. Citeste pe larg toate numele de fete: Nume de fete

Nume de baieti

Felicitari daca vei avea un baietel! Decizia de a alege numele perfect iti apartine tie si viitorului tatic. Un nume este permanent asa ca alege-l cu grija, verificand semnificatiile acestuia in lista urmatoare: Nume de baieti

Cele mai ridicole nume date de romani copiilor

Cand dai un nume copilului tau - faci o decizie care ii afecteaza toata viata. Armonia numelui, semnicatia sau dimpotriva ridicolul numelui -  vor fi alaturi de el toata viata, ca o amintire a momentului inspirat sau ne-inspirat - in care parintii i-au oferit acest nume. Asa ca ... daca astepti un copil, cauta cu grija numele viitorului copil. Iata insa ca unii parinti din Romania au dat niste nume pline de ridicol copiilor lor. Amuzati-va cu cele mai ridicole nume date de romani copiilor.

Numele ales poate influenta destinul?

Ce importanta are numele pe care il alegem copilului nostru? Il va ajuta sa reuseasca in viata? Sa fie mai plin de succes, mai iubit, mai fericit? Putem ajuta destinul? Ati remarcat ca unele nume par sa aiba o 'greutate' aparte? De la prima vedere, prenumele unei persoane nu are nici un fel de importanta. Pare sa fie doar o conventie sau simplul mod prin care cineva poate fi recunoscut si strigat. Si totusi, impactul acelei combinatii de litere la auzul careia tresarim o viata intreaga este mare. Citeste pe larg:  Prenumele poate influenta destinul?

Despre nume de copii, merita citit si:

Nume de fete 
Nume de baieti 
Nume de copii ale celebritatilor
Nume biblice pentru copii

Cum ma pot hotari in alegerea numelui copilului meu?

Prenumele poate influenta destinul?

Cele mai populare nume de baieti din Romania, 2009

Cele mai populare nume de fete din Romania, 2009

Cele 72 de nume ale lui Dumnezeu

Numele copilului poate anunta succesul in cariera si in iubire

Numele copilului si destinul

Numele copilului si numerologia
Alegerea numelui copilului in functie de numerologie

Topul celor mai neobisnuite nume de copii alese de celebritati in 2015

Nume de fete

Nume unisex pentru copii

Top 200 nume de copii in Olanda

Nume de copii ale celebritatilor

Top nume de copii pentru 2012

Nume de printese petru fete

Top nume de copii in Romania

Ce nume de copii aleg oamenii bogati din lume?

Top zece nume de copii in SUA

Citeste si despre cum poate influenta prenumele destinul  dar si sfaturile noastre despre alegerea numelui copilului tau.

Succes in folosirea celei mai mari baza de date de nume  de pe internetul romanesc! 

Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

Pentru in zilele noastre, telefonul smart este cel care ne insosteste la fiecare pas - ne-am hotarat sa creem o aplicatie pentru telefoane smart si tablete ODISEEA SARCINII.

Iata asadar cadoul de la Desprecopii pentru fiecare graviduta care vrea sa stie in orice moment cum se dezvolta fatul din burtica, cum creste, ce teste de sarcina urmeaza, ce pericole poate aduce sarcina, cum sa nasca si cum sa se pregateasca pentru marele moment: acela in care se va intorce cu bebelusul acasa ... de la maternitate.

In cautarea numelui perfect pentru copilul meu

Una dintre cele mai grele alegeri pe care trebuie sa le faca un parinte este cea referitoare la numele bebelusului. Desi mama e cea care il poarta  9 luni in pantece si il naste, se gasesc tot felul de persoane care sa sugereze numele puiutului citeste in continuare aici.

 Suport si grupuri de burtici

Sfatul nostru este sa comunicati cu colegele de generatie. La Desprecopii avem sute de generatii de burtici care au legat o prietenie speciala. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

autor: desprecopii.com - Toate drepturile rezervate (c) 2018

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII