Top nume de fete in 2013

Top nume de fete in 2013

Top nume de fete in 2013

2013 este anul dominat de modernism, ratiune si forta. Asadar, cand cautati numele bebelusului vostru, lasati in urma tot felul de preziceri de la babe, si aruncati-va sufletul cu speranta catre adavar, ratiune, stiinta si echilibru. De aceea, pentru bebelusii nascuti in 2013, astrologii propun nume puternice si cu semnificatie aparte.

Top nume de fete pentru 2013

2013 este anul dominat de modernism, ratiune si forta. Asadar, cand cautati numele bebelusului vostru, lasati in urma tot felul de preziceri de la babe, si aruncati-va sufletul cu speranta catre adavar, ratiune, stiinta si echilibru. De aceea, pentru bebelusii nascuti in 2013, astrologii propun nume puternice si cu semnificatie aparte:

Ada
Numele Ada are origine ebraica si inseamna:
dulce sau de origine nobila .
In credinta africana, Ada semnifica: prima fata nascuta in timp ce in semnificatia numelor engleze, Ada semnifica: fericita. Variante frumoase ale numelui Ada sunt: Adelaida, Adelina sau Adalia.

Alicia
Alicia este un nume de origine greaca si semnifica:
cea sincera.
Latinii au folosit acest nume dandui semnificatia de: cea dulce. Fetele cu numele de Alice sau Alicia sunt practice si deseori ajung sa aiba multa putere in mainile lor, fiind capabile sa isi indeplineasca visele. Deoarece se focuseaza foarte mult pe afaceri si businees, tind insa sa isi neglijeze viata privata si relatiile de dragoste.

Olivia
Olivia este un nume de origine latina si inseamna: simbol al pacii.
Fetele care poarta acest nbume au tendinta de a fi pasionate de visele si interesele lor, sunt pline de compasiune si intuitive, romantice si pline de intelegere. Fetele cu numele de Olivia sunt romantice si se indragostesc usor dar la fel de usor pot fi ranite in dragoste.

Magdalena
Magdalena este un nume de origina biblica si semnifica Femeia din Magdala.
Maria Magdalena din Biblie era din Magdala, o regiune de langa Marea Galileei.
Fetele cu numele de Magdalena, au tendinta de a fi ordonate si pretuiesc cu mare sfintenie adevarul, justitia si disciplina. Au un talent nativ de a pastra si cheltui foarte bine banii iar datorita naturii lor foarte eficiente si practice au tentinta de a fi uneori cam conservative.
Varianta frumoasa a acestui nume este: Madga.

Sofia
Sofia este un nume de origine greaca si semnifica: inteligenta, sau cea inteligenta.
Cifra norocoasa a acestui nume este 7. Fetele cu acest nume au tendinta de a fi mai tacute, avand marea dorinta de a analiza si intelege lumea in care traiesc, incercand sa-i afle  marile enigme.

Victoria
Da, pentru ca intotdeauna cineva va trebui sa fie victorios :)
Numele Victoria este un nume de origine latina. In latina inseamna... asa cum va puteti da seama: cea victorioasa. O purtatoare celebra a acestui nume este Regina Victoria. Numar norocos: 7.
Femeile care poarta acest nume au calitati excelente de analiza, intelegere si invatare. Au tendinta de a fi mistice, de a filozofa si au calitati native a educa pe altii. Cand li se prezinta o problema, aceste femei au calitatea de a gandi liber si in perspectiva. Sunt deseri persoane solitare si melancolice.

Generator de nume norocoase

Incearca acest generator de nume - care tine cont de datele personale ale parintilor, de astre si de numerologie

Sursa: https://numedecopii.com/ Toate drepturile rezervate (c) 2013

Citeste si despre cum poate influenta prenumele destinul dar si sfaturile noastre despre alegerea numelui copilului tau.
Succes in folosirea celei mai mari
baza de date de nume de pe internetul romanesc!

Nume de copii, cea mai mare baza de date despre nume - pentru copii norocosi!

Baza de date Desprecopii.com

  

  

  

   Nume Sex Origine



Tot despre nume de copii, mai cititi:

Citeste si despre cum poate influenta prenumele destinul  dar si sfaturile noastre despre alegerea numelui copilului tau.
Succes in folosirea celei mai mari
baza de date de nume  de pe internetul romanesc!

 Recomandare: Cititi Odiseea Sarcinii si Top nume de copii pentru 2012

La Odiseea Sarciniii veti intelege mai bine cum se dezvolta bebelusul de-a lungul celor 40 de saptamani dar si cum se schimba trupul mamicii pentru marea intalnire: nasterea. Urmariti fiecare saptamana de dezvoltare intrauterina aici: 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 Interesant:

 Un sfat: Comunicati cu colegele de generatie!
Comunitatea Desprecopii.com este cea mai mare comunitate online de limba romana si va asteapta si pe dvs in randurile sale. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani
Forumul cu burtici si generatii de mamici. Suport, caldura, prietenie si atitudine.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. anca
    ancatrimis la 6/11/2013

    eu as include in top 10 nume romanesti si numele Alessia, deoarece este un nume frumos si nou

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII