Yuki - gradinita in care si proprietarii acesteia isi aduc copiii!

Yuki - gradinita in care si proprietarii acesteia isi aduc copiii!

Yuki - gradinita in care si proprietarii acesteia isi aduc copiii!

  • Un business nascut din dorinta unor parinti de a oferi propriului copil educatia primilor ani de viata, intr-un mediu prietenos.
Situata intr-un cartier de case linistit, in zona Brancoveanu si in vecinatatea Parcului Tineretului, Gradinita Yuki si-a deschis portile din 2012. Am descoperit aici un argument serios pentru care un parinte ar putea sa-si aduca cu incredere copilul in aceasta gradinita. Este detinuta de o familie, care-si creste propriul copil in in acest spatiu educational.

/Images/yuki-intrare.jpg

/Images/yuki-sali.jpg

Un business nascut din dorinta unor parinti de a oferi propriului copil educatia primilor ani de viata, intr-un mediu prietenos.

Iar cand al doilea copil al acestei familii tocmai urmeaza sa se nasca, si isi va ocupa si el locul intr-un viitor apropiat in randul gradinarilor de la grupa de strumfi, e un indiciu clar ca sunt toate premisele ca aici lucrurile sa mearga bine, din ce in ce mai bine.

Cladirea este recent construita si amenajata special pentru a deservi programelor de gradinita. Activitatile se desfasoara in cele 4 sali de clasa, masa este servita in sala de mese iar mancarea e proaspata si pregatita in bucataria proprie. Curtea este pavata si amenajata pentru activitati in aer liber.

/Images/yuki-mese.jpg

/Images/yuki-mocheta.jpg

Am intalnit copii veseli, zglobii si deopotriva copii speciali fata de care personalul didactic ofera atentia si grija potrivita fiecaruia in parte pentru a raspunde nevoilor acestora cu intelegere si calm.

Am aflat ca Gradinita Yuki ofera programe de cresa si invatamant prescolar structurate pe tot cuprinsul anului. Ca aici, copiii descopera un mediu in care sunt tratati cu respect, iubire si apreciere. Programul educational asigura formarea priceperilor si deprinderilor specifice fiecarui nivel de varsta si urmareste programa activitatilor instructiv-educative pentru invatamantul prescolar si materialele orientative pentru stimularea dezvolatarii copilului de la nastere la trei ani editate de Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului din Romania. De asemenea, micutii sunt incurajati sa-si dezvolte personalitatea prin cursuri optionale de engleza, dansuri, inteligenta emotionala si logopedie.

/Images/yuki-baie.jpg

/Images/yuki-mocheta2.jpg

In bucataria de la parterul vilei, mirosea imbietor a mancarica proaspat gatita pentru pranz. Am inteles ca meniurile sunt create tinand cont de recomandarile Ministerului Sanatatii dar si de de obiceiurile, regimul sau restrictiile alimentare proprii fiecarui copil. Micutii tocmai erau la gustarea de fructe de la ora 11. Am inteles ca se aleg legume si fructe de sezon, locale iar meniurile copiilor sunt variate in functie de anotimp.

/Images/yuki-profa-sala.jpg

/Images/yuki-profa2.jpg

Am fost placut impresionati sa aflam ca preocuparea corpului didactic trece dincolo de aspectele organizatorice legate de alimentatie si educatie.

Iata ce ne spune directoarea gradinitei:

"Ne implicam in dezvoltarea emotionala a copilului si suntem alaturi de parinti prin consiliere psihologica necesara pentru a putea depasi anumite etape sau situatii mai dificile prin care copilul trece. Astfel, comunicarea parinte-educator- psiholog este esetiala in dezvoltarea armonioasa a copiilor. Tot in acest sens, am inclus in oferta educationala si cursuri de inteligenta emotionala, artterapie, dezvoltare personala in sedinte individuale si tabere de dezvoltare personala."

Le dorim succes si sa auzim de bine!

/Images/yuki-profa.jpg

/Images/yuki-sali.jpg

Mai multe detalii puteti gasi aici: Gradinita Yuki

Concluzia desprecopii.com:

Gradinita Yuki functioneaza intr-o cladire recent construita, cu spatii moderne , luminoase si amenajate special pentru nevoile celor mici. Un mediu in care am intalnit copii tratati cu respect, iubire si apreciere de catre cadre didactice cu studii de specialitate. Prin programul educational, acestia urmaresc formarea unor obiceiuri bune si sanatoase la copii, a respectului si increderii de sine si pentru cei din jur.

Prin sistemul de supraveghere video accesibil online, parintii ii pot urmari pe cei mici la toate activitatile din cursul zilei, asigurandu-se de calitatea serviciilor oferite copiilor Apreciem un raport foarte avantajos calitate-pret a serviciilor oferite.

Suntem interesati in continuare de pareri ale parintilor ca urmare a experientei lor si a copiilor vis a vis de acest loc. Stim ca uneori pot fi subiective, dar per ansamblu am putea creiona o imagine mai completa care sa confirme sau nu parerea pozitiva pe care noi ne-am facut-o despre aceasta gradinita.

Vrei ca Desprecopii.com sa vina si la tine in vizita?

Intra pe pagina noastra de CONTACT >>  aici

autor: desprecopii.com Alina Predescu - Toate drepturile rezervate (c) 2013

Forumuri specializate si grupuri de suport

Scoli, gradinite, crese, bone...
La ce cresa merge copilul tau? As vrea si eu o recomandare! Am nevoie de un baby-sitter...

In floarea copilariei (4-12 ani)
Nici prea mici si nici mari de tot :-). Intrebari, dileme, raspunsuri, prietenie, sanatateBolile copilului

44 de sfaturi pentru sanatatea scolarilor

44 de sfaturi pentru sanatatea scolarilor

Copiii, mai ales scolarii - se imbolnavesc frecvent. Este un lucru natural, pe masura ce li se dezvolta sistemul imunitar. Dar ca parinti, le puteti stimula sanatatea in multe moduri.Iata o lista de…

Cum ne motivam copilul pentru scoala?

Cum ne motivam copilul pentru scoala?

Lipsa de entuziasm la scoala, refuzul de a se conforma regulilor impuse de un sistem mai mult sau mai putin rigid, plictiseala si indiferenta manifestata constant acasa ...Va suna cunoscut? Cum ne…

Ce facem atunci cand copilul uraste scoala

Ce facem atunci cand copilul uraste scoala

Alexandra este in clasa a IV-a, si intr-o zi a venit acasa de la scoala, anuntand din senin ca uraste scoala. Iata cum trebuie procedat atunci cand copiii devin frustrati de presiunea scolii.

Tema:La scoala

Comunitatea Desprecopii

Toate Forumurile

Peste 200.000 de membri inregistrati!

Hai chiar acum in cea mai mare si mai activa comunitate de parinti si discuta despre: Yuki - gradinita in care si proprietarii acesteia isi aduc copiii!.

intrebari

Intrebari si raspunsuri

Ai o intrebare pe teme legate de acest articol sau o intrebare in general? Intreaba specialistii Desprecopii.com si alte mamici dornice sa te ajute!

Forumuri Recomandate

Discutii generale pentru familie si parinti

Discutii generale pentru familie si parinti

LOUNGE DC. Discutii, pareri si impresii. Aici ne adunam pentru a ne cunoaste.
PARENTING - sau despre meseria de parinte

PARENTING - sau despre meseria de parinte

Despre MESERIA DE PARINTE. Experiente, intrebari si milioane de nelinisti. Asta inseamna sa fii parinte.
Concursuri la Desprecopii.com

Concursuri la Desprecopii.com

CONCURSURI si rezultatele concursurilor din comunitate. Intotdeauna ai ceva de castigat !
Check in - Prima data pe DC

Check in - Prima data pe DC

BINE AI VENIT! Noii veniti se pot prezenta aici, cei vechi sunt rugati sa ii indrume, in spiritul Comunitatii DC.

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII