Nicole si Paris - dau lectii de slabire

Nicole si Paris - dau lectii de slabire

Nicole si Paris - dau lectii de slabire

  • Este obsesia pentru silueta a starletelor deja cunoscuta? Da. Iata insa ca doua din ele, s-au gandit sa combine obsesia lor cu publicitatea.

Ultra slabananoagele bogate, acuzate foarte des de anorexia, Nicole Richie (25) en Paris Hilton (26) - s-au hotarat sa ajute pe tinerii americani (si nu numai) sa slabeasca.

Asadar, intre doua petreceri si lesinuri de foame, vor fi gazdele inca unui big brother life. Starletele vor locui intr-un sat - in care vor fi invitati adolescenti si tineri cu probleme de greutate.

Nicole si Paris se angajeaza sa ii invete pe acestia sa manance altfel.

Aceasta tabara vesela - va fi in Sudul Californiei intr-un sat in care locuitorii sunt deja alertati ca cele doua dive isi vor face aparitia.

Pe de o parte se bucura ca satul lor va ajunge celebru si pe de alta parte se tem ca vor ajunge luati peste picior de Paris si Nicole. Mai ales ca cele doua, nu stiu ce inseamna diplomatia si vor arunca totul in joc pentru audienta.

Suntem curiosi ce va iesi. Ca amanunt importnat, in tabara unde se va desfasura serialul - va fi interzis consumul alcoolului. Deci sunt sanse ca, odata cu aceast reallife - sa invete si cele doua starlete cate ceva.

Fotografii: Copyright UBFactory

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII