Nicole Kidman sau nestralucirea botoxului

Nicole Kidman sau nestralucirea botoxului

Nicole Kidman sau nestralucirea botoxului

  • Nicole Kidman (39) da o lupta apriga cu anii, ridurile si emotiile. Si tocmai pentru ca nu vrea sa piarda cu nici un chip - a inceput sa piarda limita.

Nicole Kidman (39) da o lupta apriga cu anii, ridurile si emotiile. Si tocmai pentru ca nu vrea sa piarda cu nici un chip - a inceput sa piarda limita. Nicole foloseste injectiile cu botox de ani de zile - pentru a-si netezi de ridurile fatei - insa, acum parca a ajuns sa arate ciudat.

De fapt Nicole este dependenta de botox. Si poate ca asta o ajuta in lupta cu ridurile insa  asta merge in detrimentul expresivitatii fetei si in detrimentul naturaletii.

Si - de ce sa iti ascunzi fata de emotii? Emotii de fericire pe care le poate arata sotului - cantaretul de country Keith Urban - sau in fata celor doi copii infiati alaturi de Tom Cruise?

De curand, Nicole a fost prezenta la o ceremonie gazduuita de canalul penru copii Nickelodeon.  Era o sala plina de copii fericiti. Nicole a trebuit deci sa zambeasca si iata cum arata zambetul ei de botox.

 

Fotografii: Copyright UBFactory

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII