Dieta Daneză: slăbesti mult fară foame insă trebuie să nu te abați de la plan

Dieta Daneza: slabesti mult fara foame insa trebuie sa nu te abati de la plan

Dieta Daneză: slăbesti mult fară foame insă trebuie să nu te abați de la plan

Dieta daneza este o dieta fara infometare, bine echilibrata cu nutritienti care dureaza de obicei 13 zile si promite pierderea a pana la 26 de kg. Dieta Daneza este foarte stricta: pentru orice fel de abatere de la meniu se opreste dieta, iar reluarea acesteia este permisa dupa 6 luni.

Iată care este planul dietei daneze.

Dieta daneza dureaza de obicei 13 zile si promite pierderea a pana la 26 de kg.

Dieta este foarte stricta: pentru orice fel de abatere de la meniu se opreste dieta, iar reluarea acesteia este permisa dupa 6 luni. In cazul in care renuntati la ea dupa primele 6 zile, o puteti relua dupa 3 luni. Pentru aceasta dieta, salata verde trebuie sa fie intotdeauna proaspata, iaurtul 100% natural, fara fructe, iar foamea poate fi evitata prin consumul de apa. Cafeaua poate fi inlocuita cu ceai si vice-versa, iar codul cu pastrav sau calcan. Intotdeauna consultati-va cu medicul de familie sau cu un dietetician inainte de a incepe o dieta, in special una de tipul celei daneze.

Dieta Daneza Ziua 1

Micul dejun ar trebui sa contina o ceasca de cafea cu zahar. Pranzul poate consta din 2 oua fierte, aprox. 450 de grame de spanac si o rosie. Pentru cina, puteti manca 200 de grame de carne de vita si o salata verde cu ulei si suc de lamaie.

Dieta Daneza Ziua 2

O ceasca de cafea cu zahar pentru micul dejun. Pranzul este compus din 270 gr de sunca si un iaurt, in timp ce la cina puteti avea 200 gr de carne de vita si o salata verde cu ulei si suc de lamaie.

Dieta Daneza Ziua 3

Micul dejun include o ceasca de cafea cu zahar si o felie de paine prajita. Pentru masa de pranz, doua oua fierte, o felie de sunca, o salata verde cu ulei si suc de lamaie. Cina consta dintr-un telina fiarta, o rosie, un fruct proaspat, cum ar fi un mar, o para, sau o portocala.

/Images/dieta-daneza-ziua-3.jpg

Dieta Daneza Ziua 4

Micul dejun include o ceasca de cafea si o felie de paine prajita, in timp ce masa de pranz consta dintr-un pahar de suc de portocale si un iaurt. Cina poate include un ou fiert, un morcov si 270 de gr de branza de vaci.

Dieta Daneza Ziua 5

Un morcov mare pentru micul dejun. Pentru masa de pranz, 210 gr. de cod fiert cu suc de lamaie si o lingurita de unt. Cina include 210 gr de carne de vita, si o telina.

Dieta Daneza Ziua 6

Micul dejun consta dintr-o cafea cu zahar si o felie de paine prajita. Pentru masa de pranz, consumati doua oua fierte si un morcov mare. Cina include o jumatate de pui si o salata verde cu ulei si suc de lamaie.

/Images/dieta-daneza-ziua-6.jpg

Dieta Daneza Ziua 7

Pentru micul dejun, o ceasca de ceai fara zahar. La masa de pranz consumati doar apa, in timp ce la cina puteti avea 210 gr de cotlet de miel si un mar.

Dieta Daneza Ziua 8

Pentru micul dejun, o ceasca de cafea cu zahar. Pentru masa de pranz doua oua fierte tari, 450 gr de spanac si o rosie. Cina va fi compusa din 210 gr de carne de vita cu o salata.

Dieta Daneza  Ziua 9

O ceasca de cafea cu zahar pentru micul dejun. 270 gr de sunca si un iaurt pentru masa de pranz, iar la cina 270 gr de carne de vita si o salata cu ulei si suc de lamaie.

/Images/dieta-daneza-ziua-9.jpg

Dieta Daneza Ziua 10

O felie de paine prajita si o cafea la micul dejun. Pranzul include doua oua fierte, o salata verde si o felie de sunca. Pentru cina, mancati o telina fiarta, un fruct proaspat si o rosie.

Dieta Daneza Ziua 11

Micul dejun include un morcov mare. Pentru masa de pranz, 210 gr de cod fiert cu suc de lamaie si o lingurita de unt. Cina consta din 270 gr carne de vita si o telina.

Dieta Daneza Ziua 12

Un morcov mare pentru micul dejun. Pentru masa de pranz, 210 gr de cod fiert cu suc de lamaie si o lingurita de unt, in timp ce pentru cina puteti avea 270 gr de carne de vita si o telina.

Dieta Daneza Ziua 13

O felie de paine prajita si o cafea la micul dejun. La pranz consumati doua oua si un morcov mare. Cina poate contine 270 gr de pui cu o salata.

/Images/dieta-daneza-ziua-13.jpg

Dieta daneza este o dieta foarte saraca in calorii. Cereti sfatul unui specialist inainte de a incepe aceasta dieta sau orice program de pierdere in greutate.

Despre diete mai cititi si urmatoarele:

Dieta Montignac: reguli, faze, meniuri si grupuri de suport

Dieta Montignac: reguli, faze, meniuri si grupuri de suport

Dieta Montignac este o dieta a carei principii au fost stabilite de un dietetician francez, Michel Montignac. Dieta este extrem de populara in Europa si are la baza cercetarile sale in…

10 semnale că ai nevoie de o cură de detoxifiere. Inainte de a lua o decizie - e bine sa stii aceste adevaruri despre curele de detox

10 semnale că ai nevoie de o cură de detoxifiere. Inainte de a lua o decizie - e bine sa stii aceste adevaruri despre curele de detox

Esti mereu obosita? S-ar putea sa ai nevoie de o cura de detoxifiere. Mediciii sunt de parere ca orice persoana sanatoasa are un nivel specific de toleranta la actiunea toxinelor, pentru mentinerea…

5 diete care NU trebuie urmate

5 diete care NU trebuie urmate

Una dintre ele ne recomanda sa stam intr-o cada cu apa rece dupa ce bem cafea neagra, in timp ce alta presupune sa ne hranim printr-o perfuzie intravenoasa.

 Forumuri si grupuri de suport pentru cele care vor sa slabeasca: 

 Femina Intim ...
Intre noi femeile. Cosmetice, diete, tampoane, dileme intime.

 toate drepturile rezervate (c) desprecopii.com 2021 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII