Atat de multe feluri de a te juca in vacanta! (concurs)

Atat de multe feluri de a te juca in vacanta! (concurs)

Atat de multe feluri de a te juca in vacanta! (concurs)

  • Vacanta? E timpul pentru joaca atunci! Trimite o poza cu micutul tau jucandu-se si LEGO® te premiaza!

Vacanta? E timpul pentru joaca atunci! Trimite o poza cu micutul tau jucandu-se si LEGO® te premiaza!

Inscrie-te in concurs si castiga! PAGINA DE CONCURS SE AFLA: AICI - Atat de multe feluri de a te juca in vacanta!

                   5813 Lightning McQueen         7 Carticele de colorat
/Images/premiu.jpg.

Fie la munte sau la mare, la bunici sau pe alte meleaguri, parintii nu uita niciodata sa isi pozeze micutii jucandu-se in vacanta! Asa ca va invitam la un nou concurs frumos: Atat de multe feluri de a te juca in vacanta!

Cum puteti participa la concurs?

Pentru a intra in concurs, dragi mamici si tatici, va invitam sa va Inscrieti in concurs si sa trimiteti maxim 5 fotografii (5 intrari) cu micutul vostru jucandu-se in vacanta! Puteti sa va inscrieti cu poze ale copiilor jucandu-se in nisip, in iarba, cu papusi, masini, sotron si nu numai! Jocurile sunt nelimitate si fara jucarii, dvs doar trebuie sa le surprindeti! Copilasul trebuie sa aiba maxim 5 anisori!

/Images/pozici.jpg

Daca sunteti membru Desprecopii (aveti sanse duble de castig), urmati acesti pasi:

Daca NU SUNTETI membru Desprecopii aveti 2 optiuni: 

Va inregistrati aici si urmati pasii de mai sus.

Daca nu sunteti membru Desprecopii si nu doriti sa va inregistrati aici, puteti participa trimitand o poza prin mail la pozedc@gmail.com impreuna cu numele dvs. si subiectul Pentru concurs LEGO DUPLO. Nu uita insa, daca esti membru Desrecopii ai sanse duble de castig, iar daca esti membru in Clubul Lego Duplo (te inscri aici), ai sanse triple de castig!

ALBUMUL de concurs se afla AICI  - votati pozele preferate cu stelute. Puteti alege intre 1 si 5 stelute, 5 fiind vot maxim.

Cu cate fotografii puteti participa? Puteti intra in concurs cu maxim 5 fotografii

Care este durata concursului? Concursul va incepe la data de 24 Iulie 2013 si se va incheia la data de 25 August 2013. Castigatorii vor fi anuntati la data de 1 Septembrie 2013.

Participand la concurs, aveti sansa sa castigati 10 premii frumoase:

Locul 1: 5813 Lightning McQueen + o sedinta foto pt copii cu un fotograf profesionist
Locul 2:
5813 Lightning McQueen
Locul 1 si 2 se aleg in urma unui vot (40% vot comunitatea desprecopii - 10% vot Facebook - 50% vot juriu)

Iar prin tragere la sorti inca 8 premii:

- 1 Lightning McQueen
- 7 carticele de colorat LEGO® DUPLO®

5813 Lightning McQueen           7 Carticele de colorat
/Images/premiu.jpg

Tragerea la sorti se face astfel:

- participantii prin mail intra in tragere la sorti cu 1 loz
- membri desprecopii intra in tragerea la sorti cu 2 lozuri
- membri Clubului Lego Duplo intra in tragerea la sorti cu 3 lozuri

REGULAMENT OFICIAL

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI  

1.a. Organizatorul concursului este Desprecopii.com. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe aceasta pagina. 

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru,  va puteti inregistra aici .

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data de 24 Iulie 2013 si se va incheia la data 25 august 2013. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare. Castigatorii premiului vor fi anuntati pe data de 1 Septembrie 2013.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Cum se participa la concurs: Pentru a intra in concurs, dragi parinti, va invitam sa va inscrieti in concurs si sa trimiteti maxim 5 intrari (fotografii) cu copilasul cand se joaca in vacanta. Daca nu sunteti membru Desprecopii si nu doriti sa va inregistrati aici, puteti participa trimitand o poza prin mail la pozedc@gmail.com impreuna cu numele dvs. si subiectul Pentru concurs LEGO DUPLO. Daca esti membru Desrecopii ai sanse duble de castig, iar daca esti membru in Clubul Lego Duplo (te inscri aici), ai sanse triple de castig! Copilasul trebuie sa aiba maxim 5 anisori!

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
Pentru locurile 1 si 2, castigatorii vor fi desemnati in urma votului membrilor si al juriului (40% vot public membri - 60% vot juriu). Urmatorii 8 castigatori vor fi alesi prin tragere la sorti. Premiile nu se acorda in bani.

6. EXPEDIEREA PREMIILOR

Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prin mesaj privat, administratorul (user: desprecopii sau Anda08) in termen de 7 zile. Castigatorul va fi informat de catre redactia Desprecopii.com de modul de intrare in posesia premiului. Din pacate, castigatorii care nu vor trimite datele in termen de 7 zile, vor pierde premiul iar premiul va fi acordat urmatorului clasat.

Dupa castigarea premiului cel mare cu sedinta foto Desprecopii.com, castigatorul trebuie sa contacteze un fotograf din localitatea/judetul sau, care se va ocupa de sedinta foto. Locatiile posibile sunt numai resedinte de judet + Bucuresti.

7. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 1 Septembrie 2013 pe forumul Desprecopii.com 

8. INFORMAREA PARTICIPANTILOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil si adresele de email sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, mail, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

10. DISPOZITII FINALE

Pentru a participa la acest concurs, participantii trebuie sa fie siguri ca sunt detinatorii drepturilor de autor ale respectivelor fotografii, respectand legile de proprietate intelectuala ale Uniunii Europene. Trimitinad poze pentru a intra in concurs, participantii  la acest concurs, sunt implicit de acord cu prevederile prezentului Regulament.

Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com, la pagina de concurs. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

11. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

12. LITIGII Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SUCCES!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII