Obiceiuri sanatoase care te vor scapa de tranzitul intestinal lent

Obiceiuri sanatoase care te vor scapa de tranzitul intestinal lent

Obiceiuri sanatoase care te vor scapa de tranzitul intestinal lent

  • Tranzitul intestinal lent, balonarea, constipația sunt probleme cu care se confrunta fiecare dintre noi.

    Pentru a găsi o rezolvare la problemele de tranzit intestinal lent, trebuie mai întâi să înțelegem ce le cauzează. Cea mai frecventă cauză de constipație este dieta săracă în fibre alimentare și bogată în grăsimi provenite din brânză, ouă și carne.

Obiceiuri sanatoase care te vor scapa de tranzitul intestinal lent

Tranzitul intestinal lent, balonarea, constipația sunt probleme cu care se confrunta fiecare dintre noi.

Pentru a găsi o rezolvare la problemele de tranzit intestinal lent, trebuie mai întâi să înțelegem ce le cauzează. Cea mai frecventă cauză de constipație este dieta săracă în fibre alimentare și bogată în grăsimi provenite din brânză, ouă și carne. De asemenea, consumul insuficient de lichide, lipsa de exercițiu fizic, schimbările din viața de zi cu zi (graviditatea, înaintarea în vârstă, călătoriile), sindromul intestinului iritabil, consumul excesiv al anumitor medicamente, pot cauza de asemenea probleme de constipație.

EUBIOTIC® Sinbio este un sinbiotic, ceea ce înseamnă că are la bază o combinație de probiotice și prebiotice. Produsul  îmbunătățește tranzitul intestinal, fiind benefic în caz de constipație. În plus, datorita probioticelor, EUBIOTIC® Sinbio ajută organismul să se apere împotriva microorganismelor dăunătoare din intestin, microorganisme care ar putea provoca simptome digestive neplăcute sau tulburări de tranzit intestinal. Spre deosebire de laxativele tradiționale, EUBIOTIC® Sinbio are o acțiune naturală, fiziologică asupra florei intestinale, acționează asupra cauzei și nu dă dependență.

Pentru primele efecte, este recomandată o cură minimă de 7-14 zile, timp în care trebuie administrate zilnic 1-2 plicuri de EUBIOTIC® Sinbio. Cu toate acestea, dacă doriți să vă îmbunătățiți pe termen lung tranzitul intestinal, durata optimă de administrare la adulți este de 4-6 săptămâni.

Adesea, constipația este o problemă și pentru cei mici. EUBIOTIC® Sinbio este recomandat copiilor cu varsta de peste un an.

Scapă de tranzitul intestinal lent într-un mod natural! Folosește EUBIOTIC® Sinbio.

Va recomandam sa mai cititi:

Gustul ne afecteaza judecata obiectiva si opinia despre oameni

Gustul ne afecteaza judecata obiectiva si opinia despre oameni

Un gust neplacut in gura de la mancare sau bautura, poate duce uneori la declaratii subiective despre comportamentul unei persoane.

E-uri din alimente care trebuiesc evitate cu orice pret

E-uri din alimente care trebuiesc evitate cu orice pret

E-urile din alimente trebuiesc evitate. Iata o serie de E-uri care trebuiesc evitate cu orice pret pentru ca sunt extrem de daunatoare.

Indulcitorii artificiali va pot ingrasa

Indulcitorii artificiali va pot ingrasa

Nu este nici o surpriza ca indulcitorii artificiali, furnizori ai gustului dulce organismului nostru, fara a contine calorii, sunt folositi pe scara larga in diete si mancarea saraca in calorii.

 Comunitate, grup de suport

Clinica Virtuala DC
Consultanta medicala online
 

 autor: desprecopii.com - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2014  

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII