DENT ESTET deschide cea de-a treia clinica stomatologica dedicata exclusiv copiilor

DENT ESTET deschide cea de-a treia clinica stomatologica dedicata exclusiv copiilor

DENT ESTET deschide cea de-a treia clinica stomatologica dedicata exclusiv copiilor

După doar 6 ani, grupul DENT ESTET deschide în București cea de-a treia clinică stomatologică dedicată exclusiv copiilor

DENT ESTET deschide cea de-a treia clinica stomatologica dedicata exclusiv copiilor


După doar 6 ani, grupul DENT ESTET deschide în București cea de-a treia clinică stomatologică dedicată exclusiv copiilor

Investiție 200.000€ în amenajarea spațiului pentru a asigura servicii de stomatologie pediatrică la standarde internaționale

• Suprafață de 250m² dotată cu cele mai noi tehnologii și echipamente
• Medici specializați  în stomatologia pediatrică și în comunicarea cu copiii
• Singurul departament ATI din România disponibil într-o clinică stomatologică privată
• Cel mai amplu program gratuit de educație stomatologică din țară
• Soluții financiare personalizate

București - Grupul DENT ESTET, lider pe piața locală de servicii de medicină dentară și pionier al stomatologiei pediatrice în România deschide, în București, o nouă clinică dentară dedicată exclusiv copiilor. Cu o echipă de medici specializați în tratamentele dentare pediatrice și în comunicarea cu copiii și o gamă completă de servicii la standarde internaționale, noua clinică DENT ESTET 4 KIDS este a treia de acest gen din țară și a doua din capital.

„Copiii au nevoie de o îngrijire personalizată atunci când vine vorba de sănătatea dentară. Aceasta a fost premisa de la care am pornit în 2008, atunci când am inaugurat prima clinică stomatologică din țară dedicată exclusiv copiilor. Șase ani mai târziu, ne aflăm la deschiderea celei de-a treia clinici DENT ESTET 4 KIDS, fapt care ne încurajează și ne motivează să devenim din ce în ce mai buni.” a declarat dr. Oana Taban, Fondator și CEO al grupului DENT ESTET.

Suprafață de 250m² dotată cu cele mai noi tehnologii și echipamente

În urma unei investiții de aproximativ 200.000 de euro, noua clinică cu o suprafață de 250m² dispune de aparatura și echipamente de ultimă oră, fiind dotată cu 5 unituri stomatologice, o cameră de radiologie, un cameră de terapie psihologică și un spațiu de joacă.

„Cu o medie de aproximativ 300 de pacienți noi pe lună și o bază totală de peste 12.000 de copiii care ne-au trecut pragul în cei 6 ani de activitate, celelalte două clinici DENT ESTET 4 KIDS din București și Timișoara deveneau neîncăpătoare. Deschiderea unei noi clinici dedicate copiilor este un pas firesc în evoluția noastră ce ne permite să păstrăm serviciile la aceleași standarde de calitate cu care ne-am obișnuit pacienții.” - Catrinel Hagivreta, Director Executiv DENT ESTET.

Medici specializați în stomatologia pediatrică și în comunicarea cu copiii

Clinica oferă o gamă completă de tratamente dentare pentru copii realizate de o echipă formată din 9 medici specializați în stomatologie pediatrică în SUA și Europa, 2 medici ortodonți, 2 medici anesteziști colaboratori și un psiholog.

Serviciile răspund celor mai ridicate standarde de calitate și sunt adaptate nevoilor specifice ale copiilor (endodonție, ortodonție, chirurgie și odontologie).

Singurul departament ATI din România disponibil într-o clinică stomatologică privată

Sleepy 4 Kids este o tehnică de sedare desfasurată cu ajutorul unei tehnologii disponibile doar în spitalele de pediatrie din țară. Cu ajutorul aparatului Drager și cu supervizarea medicilor specialiști ATI, pacienții DENT ESTET 4 KIDS pot beneficia de efectuarea integrală a planului de tratament, în doar câteva ore. Pacienții din afara Bucureștiului sunt cei care aleg această soluție care le permite tratarea tuturor afecțiunilor în doar o zi. De asemenea, copiii cu nevoi speciale au acum o soluție de tratament potrivită lor, fără a simți disconfort, fără să audă sunete sau să aibă senzații care să le amplifice teama.

Programe gratuite de educație stomatologică

Conceptul stomatologiei pediatrice cuprinde mai mult decât tratamente dentare realizate în condiții optime de siguranță și confort. Pe lângă pregătirea echipei și personalizarea serviciilor, clinica desfășoară și cel mai amplu program educațional pentru copii și părinți: Să creștem zâmbete sănătoase.

Platforma educațională înglobează programul educațional „În vizită la Zâna Măseluță” adresat copiilor din grădinițe, dar și workshop-urile Dental Care Parenting dedicate atât celor mici, cât și părinților.

Soluții financiare personalizate

Pentru a face accesul la serviciile clinicii cât mai ușor, părinții au la dispoziție 3 soluții financiare croite pe nevoile specifice ale pacienților. Aceștia pot opta pentru plata în 12 rate fixe prin opțiunea Plan 12, abonamentul individual pentru copii sau o reducere de 5% la plata în avans.

Pentru mai multe informații despre serviciile și programele DENT ESTET 4 KIDS, accesați www.de4kids.ro

Despre DENT ESTET

Grupul de clinici DENT ESTET este lider de piaţă în domeniul serviciilor de medicină dentară și înglobează şapte clinici dentare. Având până în prezent o bază de peste 35.000 de pacienți, DENT ESTET oferă servicii dentare complete si reunește o echipă de peste 150 de membri, dintre care 50 de medici specializați în fiecare ramură a stomatologiei, care folosesc cea mai performantă tehnologie din domeniu. În cei 15 ani de activitate, compania a contribuit considerabil la progresul pieței de medicină dentară din România prin introducerea în premieră a celor mai avansate servicii și echipamente.

DENT ESTET 4 KIDS este prima clinică stomatologică din Europa de Est dedicată exclusiv copiilor, cu medici specializați în SUA și Europa în tratamente dentare pediatrice. Clinica, cu sedii în București și Timișoara, oferă pacienților o gamă completă de tratamente dentare adaptate nevoilor specifice ale copiilor.

Va recomandam sa mai cititi si:


Ce se întamplă când copiii iși pierd prea devreme dinții de lapte? - sfatul medicului stomatolog pediatru

Ce se întamplă când copiii iși pierd prea devreme dinții de lapte? - sfatul medicului stomatolog pediatru

de eliminat din de4kids Atenție părinti, trebuie să stiți că cea mai mare greseală a unui medic stomatolog pediatru este să extragă dinții de lapte ai…

Molarii de 6 ani trebuie sigilati imediat dupa aparitie!

Molarii de 6 ani trebuie sigilati imediat dupa aparitie!

Cei 4 molari definitivi de 6 ani apar in general fara obisnuitele semnale de alarma...

Dintii copilului, de la primul an pana la adolescenta

Dintii copilului, de la primul an pana la adolescenta

Igiena orala trebuie sa fie una dintre principalele preocupari in educatia copiilor

Stomatologie

 Forumuri specializate

Cabinet stomatologic pentru copii

 


autor: www.de4kids.ro - Toate drepturile rezervate (c) 2014

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Comunitate

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII