Educatia copilului Rac

Educatia copilului Rac

Educatia copilului Rac

  • Copilul Rac este capabil sa se inrudeasca mult mai usor cu imaginatia, sentimentele si intuitia lumii interioare-rational, gandind logic. Mai precis este subiectiv, nu obiectiv, si tinde sa-si suporte ideile si opiniile pe baza sentimentelor. Daca sunteti parintele unui copil Rac este foarte important sa-l invatati sa faca diferenta dintre a gandi si a simti.

  Copilul Rac

Perioda: 21 Mai - 21 Iunie
Planeta dominanta: Mercur
Element: aer
Zi norocoasa: miercuri
Numere norocoase: 3 si 4

Piatra de nastere: agat
Culoare de noroc: galben
Metal: mercurul
Locuri prielnice: zonele alpine


toate zodiile aici

Grija pentru alte persoane

Copilul Rac este implicat emotional in nevoile persoanelor din jur. Natura sa sensibila si iubitoare i-a dat posibilitatea sa observe cand cineva are nevoie de intelegere si ajutor.

Ca semn, ei au nevoie sa fie doriti si sa prospere. Prietenii, familia, animalele, proiectele si mai tarziu in viata afacerile si interesele de servici si familia vor primi atentia cuvenita din partea Racului.

 

  Mai cititi 

Angajamentul fata de familie si casa, atasament fata de radacinile sale

Esentialmente, pentru a se simti in siguranta Racul trebuie sa stie ca apartine cuiva. Iar pentru a se simti comfortabil are nevoie de familie si de cei dragi in jurul sau, mama avand un rol foarte important.
Daca legaturile si atasamentul de familie sunt rupte prea brusc, nu exista nici o indoiala ca Racul va suferi teribil, iar mai tarziu in viata el va continua sa caute acel sentiment de siguranta care i-i lipseste.

O perceptie a subtilitatilor vietii, o clara imaginatie si intuitie

Copilul Rac este capabil sa se inrudeasca mult mai usor cu imaginatia, sentimentele si intuitia lumii interioare-rational, gandind logic. Mai precis este subiectiv, nu obiectiv, si tinde sa-si suporte ideile si opiniile pe baza sentimentelor. Daca sunteti parintele unui copil Rac este foarte important sa-l invatati sa faca diferenta dintre a gandi si a simti.

MAi cititi:

  Articole despre Psihologia Copilului

Mai multe despre psihologia copilului aici >

 Forumuri specializate ale comunitatii

Cabinetul Psi - Psihologie
Forum specializat de psihologie.  Intrebari si raspunsuri la intrebarile ce ne framanta.

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII