Horoscopul dragostei 2009 - Balanta

Horoscopul dragostei 2009 - Balanta

Horoscopul dragostei 2009 - Balanta

  • Va fi 2009 un an plin de dragoste sau de tristete pentru femeile din zodia Balanta? Iata in exclusivitate pentru Supereva, Horoscopul Dragostei 2009, pentru Balanta.

Balanta (Septembrie 23-Octombrie 22)

Balanta celebra in acest an: Catherine Zeta-Jones

Zile in care sa fi atenta: Iunie 14, Octombrie 3, Decembrie 6.
Zone fierbinti: Sex 15 Octombrie - Dragoste 11 Ianuarie.

Zone norocoase: cunostinta si comunicare.

Citeste si: Sfaturi speciale pentru Balanta in 2009

Pentru tine ca Balanta, in 2009 este important sa te mentii in forma si sa experimentezi lucruri noi. Daca poti, calatoreste intr-o tara departata. Cu cat mai departe, cu atat mai multa energie zen vei aduce inapoi cu tine. Pana in luna August ii vei uimi pe toti, iar tu vei arata extraordinar. Dupa acest punt, succesul anului va fi garantat. Vei fi iubita cu sinceritate.

Prezicere luna de luna

Ianuarie: Fii draguta
Stiu ca uneori simti nevoia sa te descarci, dar ai grija cine este pe langa tine in acel moment. Nu strica sa fii diplomata in aceasta luna, mai ales ca multe lucruri ale anului depind de aceasta luna.

Februarie:Nu fii trista
Se mai intampla sa ramai fara bani de sf. Valentin si sa nu-i poti cumpara un cadou iubitului. Sau sa nu primesti ceva. Dar cine mai are nevoie de un cadou cand te are pe tine si ideile tale exotice? In schimb, daca poti, pisalogeste-ti mai putin persoana iubita.

Martie: Intra in actiune
Daca simti nevoia de sex si dragoste pasioanal, si nu stii cum sa-i spui, cea mai buna cale este sa dai tu startul; cu siguranta nu te va refuza. Este adevarat ca rutina cam sterge pasiunea ... insa nu numai el trebuie sa faca ceva - si tu poti!

Aprilie: Tu si prietenele adevarate
Planuieste o noapte doar intre fete. Da-ti telefoane anonime, iesiti la cumparaturi, sau face-ti cateva lucruri mai iesite in comun. Impartasiti-va secrete intime si mai ales indrazniti sa rostiti visele. Ideea este sa va distrati. Te va ajuta sa iti ordonezi gandurile.

Mai: Cum vrei tu
Dupa data de 8 mai,  lucrurile vor sta mai mult cum vrei tu, insa nu ii uita pe cei din jurul tau. Este foarte usor sa ii faci sa se simta exclusi.

Iunie: Sacrificii
Desi uneori este cam greu sa faci sacrificii, nu uita ca acestea iti vor fi rasplatite. Nu intotdeana poti avea tot ce iti doresti.

Iulie: Distreaza-te
Chiar daca nu mai ai varsta copilariei, asta nu inseamna ca parcurile de distractii sunt inchise pentru adulti. Conteaza ca tu sa simti ca traiesti.

August: Fa plinul
Se pare ca vine o zi in care nu te vei simti bine. Nu te ingrijora. In acest timp vei avea ocazia sa-ti pui ordine in ganduri si sa te relaxezi putin. Lasa egoismul la o parte si mai cedeaza si tu, din cand in cand. Nu uita ca nu poti avea intotdeauna dreptatea de partea ta.

Septembrie: Trimite-l la vanatoare
Nimanui nu-i strica putina aventura....Aseaza-te comfortabil in pat si da drumul la muzica; lasa un bilet pe bolul de inghetata cu frisca in care il vei ruga sa ti le aduca la pat.

Octombrie: Treci la treaba
Stiu ca iti este greu, dar uneori trebuie ca unele proiecte sa fie terminate cu cel putin o zi inainte de termen. In plu, vei avea o zi libera la dispozitie !

Noiembrie: Plictiseala
Nu pot sa cred ca te plictisesti! Ai prieteni si o rochie ne-purtata in dulap; ce mai astepti? Lasa inhibitiile  - esti tanara si viata merita traita din plin.

Decembrie: Simte caldura Sarbatorilor
Cel mai placut in jurul sarbatorilor este sa stai in pat cu partenerul, la un pahar de vin si sa va uitati la un DVD care va starneste interesul amandurora. SI sa faceti sex.

Horoscopul Dragostei 2009


BERBEC
Martie 21 - Aprilie 19


TAUR
Aprilie 20 - Mai 20


GEMENI
Mai 21 - Iunie 21


RAC
Iunie 22 - Iulie 22


LEU
Iulie 23 - August 22


FECIOARA
August 23 - Septembrie 22


BALANTA
Septembri 23 - Octombrie 22


SCORPION
Octombrie 23 - Noiembrie 21


SAGETATOR
Noiembrie 22 - Decembrie 21


CAPRICORN
Decembrie 22 - Ianuarie 19


VARSATOR
Ianuarie 20 - Februarie 18


PESTI
Februarie 19 - Martie 20

Recomandari speciale, citeste si:

 Forum unde comentam cu placere

Astrologie si Horoscop

Despre stele si fortele din jurul nostru.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:Horoscop

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII