E acuzată ca e o mamă rea pentru ca și-a acoperit copilul în tatuaje - povestea ei

E acuzata ca e o mama rea pentru ca si-a acoperit copilul in tatuaje  - povestea ei

E acuzată ca e o mamă rea pentru ca și-a acoperit copilul în tatuaje - povestea ei

Aceasta mama a început să pună tatuaje temporare fiului ei Treylin când acesta avea doar șase luni.
Mamica de 29 de ani acoperă adesea copilul din cap până în picioare cu tatuaje false (temporare) - cu desene complicate pe stomac, brațe, spate și picioare.
Deși tatuajele nu sunt reale, mulți o acuza pe aceasta mamă pentru ca isi acopera copilul cu aceste desene ... etichetand-o drept „mamă rea”.

E acuzata ca e o mama rea pentru ca si-a acoperit copilul in tatuaje  - povestea ei

veti citi
Aceasta mama este intr-adevar obsedata de tatuaje
Ce acuzatii primeste
Dar ea nu-i va lăsa pe cei care o urăsc online să o oprească
 

Aceasta mama este intr-adevar obsedata de tatuaje iar acum este acuzata pentru că și-a acoperit copilul de un an cu tatuaje... - spunand ca in acest fel isi incurajeaza copilul sa devina un gangster...

Shamekia Morris, este designer de modă in West Palm Beach, Florida si a început să-și pună tatuaje temporare fiului ei Treylin când acesta avea doar șase luni. Mamica de 29 de ani acoperă adesea copilul din cap până în picioare cu tatuaje false (temporare) - cu desene complicate pe stomac, brațe, spate și picioare.

Deși tatuajele nu sunt reale, mulți o acuza pe aceasta mamă pentru ca isi acopera copilul cu aceste desene ... etichetand-o drept „mamă rea”.

copil tatuat


Ce acuzatii primește...

Shamekia spune ca primeste cele mai incredibile acuzatii - de pilda unii ii scriu ca baietelul,  Treylin va fi „împușcat în stradă” sau că „îl cresc pentru închisoare”...

Insa spune  „Pentru oamenii care mă judecă, nu-mi pasă pentru că acesta este un stil de viață de care ne bucurăm”

Reacțiile negatinve au început chiar înainte de a se naște Treylin, când si-a facut o serie de tatuaje in luna 8 de sarcina într-un salon de tatuaje, în care și-a arătat propriile desene cu cerneală.

„Am fost agresată pe rețelele de socializare. Toate comentariile au fost negative, oamenii spuneau că copilul meu se va naște cu o grămadă de tatuaje. Va avea otravă pentru piele. A fost nebunesc.'

Iar când a început să-i pună tatuaje false pe micuțul Trey, comentariile au fost si mai rautacioase. Pur si simplu i-au scris ca Treylin va fi „împușcat în stradă” sau că „îl crește pentru închisoare”.

Ea a adăugat: „Reacția a fost oribilă. Îmi rănește sentimentele pentru că știu că nu sunt o mamă rea și sunt numită tot felul de nume. E o nebunie.'

Dar ea nu-i va lăsa pe cei care o urăsc online să o oprească

Dacă judeci pe cineva dupa niste poze pe care le vezi pe rețelele sociale, asta este problema ta ... e modul in care poti tu interpreta lumea si spune ceva despre tine.

Când Shamekia a început să-și pună tatuajele temporare lui Treylin, mulți dintre membrii familiei ei nu erau de acord cu asta. Dar acum, după ce a văzut-o crescând urmărirea pe rețelele de socializare - ea a strâns peste 300.000 de urmăritori pe TikTok - ei nu sunt decât de susținere.

„Când am început să-l tatuez pe Treylin, familia mea nu a fost deloc incantata pentru că nu le place că am tatuaje. Familia mea a fost foarte supărată”, a spus ea.

„Dar acum că văd că ar putea fi ceva pozitiv, le place. Pentru că atunci când suntem in public, el primește multă atenție și copiilor le plac foarte mult tatuajele.

Sora ei Dinera a adăugat: „Când Shamekia a venit cu ideea, nu am fost incatanta, am fost total împotriva ei. Nu am vrut să facă asta cu el.

„Dar din moment ce am văzut unde le-ar putea duce pe ea și pe Treylin, nu am avut nicio problemă pentru că s-a dovedit a fi un lucru pozitiv si pentru sora mea si pentru baietel. Atata timp cat primeste dragoste de la mama lui - e tot ce conteaza. Nu poti judeva dupa aparente pe cineva.

Citeste in continuare Tatuajele cu si despre bebelusi - intre kitsch si inocenta

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII