Care este cea mai buna varsta pentru copii sa aiba smartphone-uri?

Care este cea mai buna varsta pentru copii sa aiba smartphone-uri?

Care este cea mai buna varsta pentru copii sa aiba smartphone-uri?

  • În timp ce se pare ca toata lumea are un smartphone in zilele noastre, a decide dacă copilul dumneavoastră este pregătit pentru unul, trebuie sa va asigurati ca inteleg regulile, spun expertii.

Care este cea mai buna varsta pentru copii sa aiba smartphone-uri?

În timp ce se pare ca toata lumea are un smartphone in zilele noastre, a decide dacă copilul dumneavoastră este pregătit pentru unul, trebuie sa va asigurati ca inteleg regulile, spun expertii.

Potrivit psihiatrului de copii din Cleveland, Dr. Joe Austerman, un copil ar trebui să fie educat cu privire la pericolele folosirii smartphone-ului, si de asemenea, să fie învățat cum să il foloseasca, astfel încât sa cunoasca regulile corespunzătoare de interacțiune.

Copiii sub 10 ani NU ar trebui să aibă un smartphone, a spus Austerman. În plus, el sau ea ar trebui să fie suficient de matur pentru a înțelege pericolele cyberbullying-ului și abuzurilor, împreună cu responsabilitatea.

Austerman recomanda ca parintii sa faca un contract cu copilul lor, in care precizează responsabilitățile și repercusiunile comportamentului inadecvat, și ar trebui să conducă prin puterea propriului exemplu.

"Eu spun mereu părinților să monitorizeze, monitorizeze, monitorizeze și să fie sa aiba o relatie deschisa cu copilul, astfel încât el sau ea sa se simte confortabil să le vorbeasca dacă există probleme", a declarat Austerman într-un comunicat de presă.

Austerman a adăugat că părinții ar trebui să înființeze un control parental pe SIM-ul copilului lor.

Interesant de citit:
15 alimente sanatoase pentru copii

Este vara, dar nu mai stiti ce sa ii gatiti celui mic? Si totusi vreti sa ii dati cele mai sanatoase produse. Un mic sfat: serviti copiilor aceste alimente colorate, gustoase, bogate in nutrienti,… ... citeste

37 de lucruri care se schimba atunci cand aveti un copil

Ce se schimba cand ai un copil? Sau ... CE nu se schimba? Iata comentariile unor parinti cu privire la modul in care copiii lor le-au schimbat viata. ... citeste

Asa tata, asa fiu

Desi baietii isi iubesc parinții in aceeasi masura, se uita de multe ori la tatii lor ca la modele ce trebuie urmate. Acest mini-articol este dedicat legaturii speciale dintre tati si fii :) ... citeste

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII