Protectia copiilor impotriva bacteriilor

Protectia copiilor impotriva bacteriilor

Protectia copiilor impotriva bacteriilor

  • Dupa ce bebelusul se naste, toata lumea in jur este preocupata de igiena. Si pe buna dreptate, avand in vedere ca bacteriile si germenii sunt vinovati de o mare parte din infectiile ce pot afecta copiii mici, iar pentru nou nascuti pericolul este si mai mare.

Protectia copiilor impotriva bacteriilor

Dupa ce bebelusul se naste, toata lumea in jur este preocupata de igiena. Si pe buna dreptate, avand in vedere ca bacteriile si germenii sunt vinovati de o mare parte din infectiile ce pot afecta copiii mici, iar pentru nou nascuti pericolul este si mai mare. Pana la varsta de  6 luni, toate obiectele folosite pentru hranirea bebelusului trebuie sterilizate cu atentie, iar jucariile cu care vine in contact sterse cu regularitate, folosind solutii antibacteriene.

Ce solutii sunt potrivite pentru a curata suprafetele si obiectele ce intra in contact cu bebelusul? 

Produsele de dezinfectat pe baza de alcool si chimicale, cu miros puternic, nu sunt recomandate, in special atunci cand este vorba de casele in care exista copii mici. De aceea, o solutie ideala este Aquaint, un produs 100% natural pe baza de apa, ce poate fi folosit atat direct pe corpul copiilor, inca de la nastere, cat si pe obiectele din jurul sau (biberoane, suzete, inele pentru dentitie, tetine sau alte produse pentru alimentatie, mobilierul bebelusului sau scaunele de toaleta). Distruge 99.9% din bacterii datorita compozitiei sale pe baza de acid hipocloros.

Ce este acidul hipocloros si cum functioneaza?

Corpul uman nu poate functiona fara acizi „buni, iar acidul hipocloros este un acid produs de corpul nostru, ce ajuta la catifelarea si hidratatea pielii si la controlul natural al bacteriilor. Acidul hipocloros actioneaza instant asupra bacteriilor si germenilor, lasand in urma doar apa, fara alte substante daunatoare si fara miros. Aquiant este realizat prin electroliza unei cantitati de solutii diluate de Acid Hridrocloric si apa, printr-o metoda tehnologica japoneza de ultima generatie, avand un pH aproape de cel natural.

Cand copilul creste, nevoia de a dezinfecta este inca prezenta. Aquiant poate fi folosit atat pentru curatarea mainilor copilului, in parc, dupa joaca, cat si pentru curatarea ranilor superficiale cauzate de cazaturi. Produsul este prietenos cu pielea, fara sa o lase uscata sau sa produca alergii.

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII