QUIXX Baby respira cu tot nasul

QUIXX Baby  respira cu tot nasul

QUIXX Baby respira cu tot nasul

  • Berlin-Chemie A. Menarini lansează QUIXX baby - picaturi nazale izotonice cu apa de mare naturala pentru ingrijirea si igiena nasului copiilor inca din prima zi de viata

QUIXX Baby - respira cu tot nasul

Berlin-Chemie A. Menarini lansează QUIXX® baby - picaturi nazale izotonice cu apa de mare naturala pentru ingrijirea si igiena nasului copiilor inca din prima zi de viata

București, 20 octombrie: Berlin-Chemie A. Menarini lansează QUIXX® baby, soluția nazală 100% naturală, pe bază de apă oceanică, care se utilizează încă din prima zi de viață pentru îngrijirea, curățarea și hidratarea zilnică a căilor nazale ale copiilor. QUIXX® baby este o soluție izotonică de apă de mare, prezentă într-un flacon special creat pentru a elibera picăturile sterile, ce conțin minerale și oligoelemente din apa Oceanului Atlantic.

Atât la adulți, cât și la copii, un nas sănătos filtrează aerul, reţinând particule la fel de mici ca un grăunte de polen, umidificând aerul pe care-l respirăm şi încălzind aerul rece la temperatura corpului înainte de a intra în plămâni. 

Pentru sugari și copiii mici este important să aibă nasul desfundat și curățat, deoarece ei nu pot elimina singuri mucusul. Atunci când nu pot respira, aceștia întâmpină dificultăți în a mânca, a bea sau a dormi. În plus, din cauza sistemului lor imunitar, care este în proces de formare, copiii sunt mai predispuși la complicații cum ar fi infecții ale urechii sau sinuzite, care pot apărea în cazul unui nas înfundat.

Mai mult decât atât, pentru bebelușii hrăniți la sân, respiraţia corectă este deosebit de importantă. QUIXX® baby înmoaie mucusul acumulat, facilitează eliminarea acestuia și hidratează mucoasa nazală. Picurătorul steril, cu filtru antibacterian asigură o utilizare ușoară și igienică, fiind ideal adaptat pentru utilizarea zilnică în cazul unui nas sensibil, precum cel al bebelușilor și copiilor mici.

QUIXX®  baby are o concentrație salină redusă, adaptată la nivelul natural al organismului (izotonică). Este foarte blând cu nasul bebelușilor și al copiilor mici și poate fi folosit încă din prima zi de viață , acțiunea produsului fiind de curățare a nasului sugarilor. Fiecare 100 ml de QUIXX® baby conține 28,6ml de apă din Oceanul Atlantic și 71,4 ml de apă purificată.

QUIXX® baby este o metodă pur naturală de a elibera căile nazale, fiind ideal în ameliorarea congestiei nazale şi a sinusurilor, cauzată de răceli sau gripă.

QUIXX® baby acoperă toate aspectele îngrijirii nazale, de la hidratare şi curăţare pana la prevenirea simptomelor nazale in racelile obisnuite si in infectii ale urechii, nasului si gatului si tratament de sustinere in cazul nasului infundat sau al rinitei provocate de raceala sau gripa.

Pentru mai multe informații despre îngrijirea corectă a căilor nazale, accesați site-ul www.quixx-nazal.ro.
***
Acesta este un dispozitiv medical. Citiţi cu atenţie instrucţiunile de utilizare.


Comunitatea Desprecopii

Toate Forumurile

Peste 200.000 de membri inregistrati!

Hai chiar acum in cea mai mare si mai activa comunitate de parinti si discuta despre: QUIXX Baby respira cu tot nasul.

intrebari

Intrebari si raspunsuri

Ai o intrebare pe teme legate de acest articol sau o intrebare in general? Intreaba specialistii Desprecopii.com si alte mamici dornice sa te ajute!

Forumuri Recomandate

PARENTING - sau despre meseria de parinte

PARENTING - sau despre meseria de parinte

Despre MESERIA DE PARINTE. Experiente, intrebari si milioane de nelinisti. Asta inseamna sa fii parinte.
Discutii generale

Discutii generale

LOUNGE DC. Discutii, pareri si impresii. Aici ne adunam pentru a ne cunoaste.
Discutii generale

Discutii generale

LOUNGE DC. Discutii, pareri si impresii. Aici ne adunam pentru a ne cunoaste.
Familia Verde

Familia Verde

Vrem sa ne aparam familia de asediul poluarii, si chimicalelor. Iubim natura si vrem sa traim cat mai natural putem. Pentru mai mult verde.

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII