Tipul de femeie Marie Curie

Tipul de femeie Marie Curie

Tipul de femeie Marie Curie

  • Tipul de femeie Marie Curie

Citeste mai intai: 5 tipuri de femei pe care barbatii ar trebui sa le evite

Ce cred barbatii: Tipuri de femei de care trebuie sa fuga un barbat.

2. O femeie de tipul Marie Curie

O femeie de tip Marie Curie  

De acord, inteligenta ei te-a fascinat din start dar asteapta pana Marie Curie incepe sa te demonteze folosind toate cunostintele acumulate de-a lungul celor 3 doctorate.

Savanta/Psiholoaga/Economista/etc nu se poate abtine sa nu te puna in cutiute logice. Te va diseca si te va examina din perspective oblice, folosind fractii si fizica cuantica pentru a cantari argumentele pro si contra ori de cate ori se va gandi la defectele tale. Si iti va gasi toate defectele de care nici tu si nici mama ta nu stia ca le ai.


Apartamentul ei este tapetat cu biletele, diagrame si grafice care iti pun in evidenta calitatile. Acestea vor fi de cele mai multe ori negative dar nu-ti face probleme are si un plan cincinal la capatul caruia te va fi adus pe linia de plutire. Daca iti plac delfinii ea va vedea in asta o manifestare a unei vini din copilarie, de cand ti-ai vazut tatal dezbracat.

Sexul in aceasta relatie va fi analizat pe toate partile pana cand dorinta ta va fi la fel de inerta si de plata ca si diplomele de pe peretii dormitorului ei. Cel mai probabil insa, ea iti va da papucii.

iata cele 5 tipuri de care un barbat trebuie sa se fereasca:

  • 1. O Zellweger
  • 2. O Jolie
  • 3. Femeia matura
  • 4. O Monica Barladeanu
  • 5. O Marie Curie

Va recomandam sa mai cititi:

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII