Indigestia copilului: cum se manifesta si ce e de facut

Indigestia copilului -  cum se manifesta si ce e de facut

Indigestia copilului: cum se manifesta si ce e de facut

Copilul tau se plange de dureri de burtica? Si asta dupa ce a mancat cu pofta mancarea lui preferata sau o pizza cu multa branza? Nu te speria, este vorba despre o indigestie alimentara ale carei manifestari nu sunt tocmai prietenoase.

DIGEX KIDS conține un complex de enzime digestive care acționează asupra unei largi palete de compuși alimentari, îmbunătățind digestia acestora

- despre indigestia copilului: cum se manifesta si ce e de facut, veti citi:
Il doare burtica?
Ce este indigestia?
Cum ajutam copilul in cazul unei indigestii?
Cum se administreaza DIGEX copilului

Il doare burtica?

Copilul tau se plange de dureri de burtica? Si asta dupa ce a mancat cu pofta mancarea lui preferata sau o pizza cu multa branza? Nu te speria, este vorba despre o indigestie alimentara ale carei manifestari nu sunt tocmai prietenoase. Toate enzimele de care copilul tau are nevoie pentru tot ce-I pica greu se regasesc in Digex Kids.

Lactaza: digera lactoza din lapte si produsele lactate – poate fi administrat inclusive copiilor cu intoleranta la lactoza
Celulaza: ajuta la digerarea celulozei din cereale, gru si fibre alimentare
Lipaza: asigura digestia grasimilor animale si vegetale
Proteaza: contribuie la digestia proteinelor animale
Glucoamilaza/ amilaza: asigura o digestie completa a carbohidratilor din paine, orez, cartofi, paste fainoase
Pectinaza: stimuleaza flora de la nivelul intestinelor
Fitaza: ajuta la asimilarea mineralelor din fructe si legume

Slogan Digex Kids: Super enzime pentru o super digestie!

Conținutul plicului se dizolvă în aprox. 50 ml apă plată la temperatura camerei (se poate încorpora direct în mâncarea călduță maxim 40°C).

Ce este indigestia? 

Indigestia este un termen medical pentru problemele cauzate de un stomac deranjat. 

Indigestiei i se mai spune si dispepsie. Dispepsia este senzaţia de arsură sau durere apărută în partea superioară a abdomenului şi care este însoţită de obieci de greaţă, balonare, senzaţie de plenitudine şi uneori vărsături.

De cele mai multe ori este rezultatul unei mese abundente sau bogată în grăsimi, prăjeli sau condimente, consumului de lichide în timpul mesei, a ingerării rapide a alimentelor sau a unei mese luate într-o situaţie stresantă. Indigestia poate fi şi rezultatul altor boli sau a unui ulcer gastro-duodenal.

Cele mai frecvente simptome ale indigestiei sunt: durere, arsură sau discomfort în partea superioară a abdomenului, eructaţie (râgâială) sau sunete intestinale puternice (borborisme), greaţă, constipaţie, diminuarea apetitului, diaree, flatulenţă (eliminarea gazelor pe cale anala).

Indigestia (dispepsia) este o problema comuna a copiilor si adultilor. Stresul, somnul insuficient, bauturile carbogazoase sau condimentele pot contribui si provoca aceste crize de indigestie.

Cum ajutam copilul in cazul unei indigestii?

 

O recomandare pentru indigestia copilului este un produs natural cu numele de DIGEX.

Digex Kids plicuri contine un complex de enzime digestive care actioneaza asupra unei largi palete de compusi alimentari, imbunatatind digestia acestora:
Proteaza intervine in digestia proteinelor din alimentatie pana la stadiul de aminoacizi, molecule simple ce pot fi usor asimilate de organism;
Lipaza asigura digestia grasimilor animale si vegetale pana la nivelul de acizi grasi si monoacilglicerol;
Amilaza reprezinta cea mai importanta enzima ce rupe legaturile chimice ale carbohidratilor pana la stadiul de dextrine si oligozaharide;
Glucoamilaza continua actiunea amilazei, rupand lanturile de dextrine pana la molecule simple de glucoza;
Lactaza digera lactoza din lapte si produse lactate la galactoza si glucoza, zaharuri simple ce sunt usor absorbabile de catre organism;
Celulaza ajuta la digerarea celulozei – fibra insolubila ce se regaseste in fructe, legume, cereale;
Pectinaza actioneaza asupra pectinelor, macromolecule complexe prezente in celulele vegetale ale plantelor;
Fitaza elibereaza fosforul si alte minerale (calciu, fier, magneziu, mangan) din fitati, substante nedigerabile asimilate ulterior ingestiei de cereale, seminte, fructe si legume. Mai multe informatii AICI.

 Cum se administreaza DIGEX copilului:

- copii 1-3 ani: 1 plic/ zi
- copii 4-12 ani: 1-2 plicuri/ zi

Inainte de administrare, continutul plicului se dizolva in aproximativ 50 ml apa plata la temperatura camerei. Se administreaza in timpul mesei sau dupa masa. Mai multe informatii AICI.

Cand copilul se plange des ca il doare burtica: lista cu observatii pe care trebuie sa le faca parintii - de citit aici.

autor: Desprecopii.com - toate drepturile rezervate 2017

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Digestie

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII