4 generatii: fotografie care trebuie facuta, daca ai sansa si norocul - amintiri pretioase

4 generatii: fotografie care trebuie facuta, daca ai sansa si norocul - amintiri pretioase

4 generatii: fotografie care trebuie facuta, daca ai sansa si norocul - amintiri pretioase

Nu pierde ocazia sa faci fotografii unice ... cu mai multe generatii din familia ta.

Fotografiile care surprind mai multe generații în același cadru sunt adevărate comori ale memoriei. Ele nu doar imortalizează momente unice și emoționante, ci și transmit o conexiune specială între trecut, prezent și viitor. O astfel de imagine poate fi o mărturie puternică a legăturilor de familie și a tradițiilor transmise din generație în generație. Este o modalitate minunată de a evidenția schimbările și evoluția familiei de-a lungul timpului, aducând împreună experiențele și povestirile unor persoane din diferite etape ale vieții lor. În plus, a avea ocazia să faci astfel de fotografii este cu adevărat o binecuvântare și o oportunitate rară. Aceste momente speciale merită să fie capturate și păstrate pentru a fi apreciate și împărtășite cu generațiile viitoare. 

Esti norocoasa daca poti sa faci fotografii cu 4 generatii
Idei de fotografii de 4 generatii
Fotografiile de familie - talismane ale memoriei
Bunicii si parentingul de azi: 5 reguli de stabilit

Esti norocoasa daca poti sa faci fotografii cu 4 generatii

Strabunica, bunica, mama si nepoata. Sau strabunic, bunic, tata si nepot ...

Atat de frumos, si atat de special.
Fotografii care intra in timp si il pastreaza. Aveti sansa uneoi asftdel de fotografii care spune atat de multe???

familie generatii

4 generatii ...

Nu piedeti sansa de a realiza o astfel de poza. Si puneti-o intr-o rama frumoasa, plasata intr-un loc proeminent din casa. Poza celor 4 generatii va aduce celor din casa sentimmentul de apartenenta si de stabiltiate. Si ... certitudinea ca dragostea este mai puternica decat timpul.

Idei de fotografii de 4 generatii 

foto: migenweb.org

foto: generationwriteum.wordpress.com

 

foto: everafterstore.com 

 

 

Fotografiile de familie - talismane ale memoriei

Timpul... dimensiune inefabila a existentei, pe care ne straduim sa o intelegem, cu care ne luptam la infinit in goana noastra dupa fericire, intr-o continua incercare de a gasi sensul vietii si de a ne intelege destinul de fiinte efemere intr-un univers prea mare in care ne simtim adesea pierduti printre vise, iluzii, deznadejdi si bucurii marunte care dau consistenta clipelor ce curg ireversibil.

Uneori ne lasam coplesiti de viteza ametitoare cu care timpul trece peste noi, lasand urme cu care invatam sa ne resemnam, alteori visam la nemurirea sufletului, in dupa-amieze linistite de vara, in care ne lasam purtati de nostalgia vremurilor care au trecut.

Si-n zbaterea aceasta necontenita, cautam mereu lucruri de care ne agatam melancolia trecatoare - obiecte dragi, talismane in care timpul a incremenit in clipe sublime pe care le-am trait candva si pe care le retraim ori de cate ori le regasim, in revelatii nostalgice declansate odata cu memoria noastra involuntara.citeste mai departe aici.

 

Bunicii si parentingul de azi: 5 reguli de stabilit

Cand vine vorba despre copii - in special nepoti, bunicii au in general impresia ca ei stiu totul despre acest subiect. Simplul fapt (dovedit) ca au ajuns in rol de bunici  - le da certitudinea ca 'au reusit' cu brio testul de parenting. Iar in Romania, bunicii sunt foarte des implicati (peste masura) in educatia copiilor, petrecand foarte mult timp cu acestia.

OK dar ce facem cand parerile lor despre educatia copilului nu coincid cu cele moderne de azi? Cu parerile noastre? Sa nu uitam ca societatea s-a schimbat, au aparut noi reguli de sanatate, de emancipare, de respect sau siguranta citeste mai departe aici.

Va asteptam pe forumul special: PARENTING - sau despre meseria de parinte

autor: Milena Sadova, Redactor Principal Desprecopii.com 
Desprecopii.com - toate drepturile rezervate 2024

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Bunici

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII