Horoscop 2010

Horoscop 2010

Horoscop 2010

 • Va fi 2010 anul tau norocos? Pentru 2010, astrologii prevad un an extravagant si plin de activitati. Va fi un an relativ incarcat de succes pentru toate zodiile insa destul de instabil. Cheia stabilitatii sta intr-o serie de evenimente stelare si alinieri planetare care vor avea un cuvant greu de spus - dupa luna august.

Semnele astrologice au un impact major in viata noastra. Exista douasprezece semne zodiacale, care sunt folosite atat de catre Vest, precum si de astrologia Vedica (astrologia vedica este o astrologie de tip stelar). Astrologii foloseau in principal aspecte ale stelelor si planetelor pentru a prezice viitorul unei persoane. Energii diferite sunt conectate cu fiecare planeta, iar la randul lor, aceste energii au afecte semnificative asupra unui semn.

Pentru 2010, astrologii prevad un an extravagant si plin de activitati. Va fi un an relativ incarcat de succes pentru toate zodiile insa destul de instabil. Cheia stabilitatii sta intr-o serie de evenimente stelare si alinieri planetare care vor avea un cuvant greu de spus - dupa luna august. Cuvantul de ordine al horoscopului 2010 este hotarare. Iata, mai jos, detaliile fiecarui semn zodiacal pentru 2010.

Horoscop 2010


BERBEC
Martie 21 - Aprilie 19


TAUR
Aprilie 20 - Mai 20


GEMENI
Mai 21 - Iunie 21


RAC
Iunie 22 - Iulie 22


LEU
Iulie 23 - August 22


FECIOARA
August 23 - Septembrie 22


BALANTA
Septembri 23 - Octombrie 22


SCORPION
Octombrie 23 - Noiembrie 21


SAGETATOR
Noiembrie 22 - Decembrie 21


CAPRICORN
Decembrie 22 - Ianuarie 19


VARSATOR
Ianuarie 20 - Februarie 18


PESTI
Februarie 19 - Martie 20

 Forum unde comentam cu placere

 • Astrologie si Horoscop

  Despre stele si fortele din jurul nostru.

 • Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

  Subiecte tratate:

  Comentarii vizitatori

  Citeste toate comentariile

  Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

  Scrie un comentariu

  Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

  Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII