Horoscop 2010 - Sagetator

Horoscop 2010 - Sagetator

Horoscop 2010 - Sagetator

  • Va fi 2010 anul norocos pentru Sagetator? Iata in exclusivitate pentru Supereva, Horoscopul 2010.

Sagetator (Noiembrie 23-Decembrie 22)

Zile in care sa fi atenta: Februarie 2, Mai 28, Noiembrie 15.

Planeta nativului: Jupiter

Element: foc

Piatra: Topaz

Culoarea: turcoaz

Nativii din Sagetator sunt cunoscuti pentru adaptabilitatea lor. Trasaturile lor majore sunt libertatea, simplitatea si neglijenta. Sagetatorii sunt de obicei rationali, intelectuali si intelepti. In afara de aceste trasaturi pozitive, nativii din Sagetator au de asemenea si anumite trasaturi negative. De exemplu: sunt destul de neatenti si mult prea optimisti. Aceste persoane nu sunt gata sa isi asume o responsabilitate si sunt destul de superficiale.

Afaceri pentru Sagetator in 2010

In prima jumatate a anului viata dumneavoastra profesionala va fi destul de ciudata. Unii dintre voi vor continua afacerile incepute in primavara sau toamna anului 2009, insa dezamagirile si succesul nu se vor lasa mult asteptate. Veti reusi totusi sa va consolidati pozitia realizata si veti avea un anumit progres in afaceri. Horoscopul prezice perspective noi, interesante, si dobandirea unor noi prieteni si protectori.

Comunicarea cu partenerii din alte orase sau tari este in curs de dezvoltare, si cu succes asigurat; sunt posibile  excursii frecvente. Stelele incurajeaza copiii norocosi ai lui Jupiter sa fie mai siguri in luarea deciziilor si sa isi asume responsabilitatea, deoarece viitorul depinde doar de ei. Pe de alta parte, relatiile cu partenerii dvs. nu vor fi atat de stralucitoare ca inainte. Unele dezacorduri financiare sunt posibile.

In a doua jumatate a anului comunicarea cu colegii din alte orase sau tari va fi revizuita, de aceea viitorul nativilor va parea incert, punand la indoiala decizia aleasa. Unii dintre voi se vor confrunta cu un interes aparte din partea persoanelor la putere sau problemelor juridice existente. Inamicii si concurentii vor deveni mai activi, facand tot posibilul pentru a va complica viata si slabi statutul  profesional.

Horoscopul recomanda directorilor sa fie mai atenti la comportamentul angajatilor lor, iar la randul lor, angajatii, trebuie sa fie atenti in comunicarea cu colegii. Desi va fi un an destul de greu, 2011 se anunta a fi un am mai bun si mai linistit pentrua cesti nativi in domeniul afacerilor.

Bani pentru Sagetator in 2010

Statutul dvs. financiar poate fi schimbator. Pe intregul anul, va fi caracterizat prin cheltuieli mari legate de afaceri, dezvoltarea afacerilor sau cheltuieli pentru nevoile copiilor sau unor persoane apropiate. Incasarile vor creste, de asemenea; veniturile se vor ridica, la fel ca si sustinerea morala si financiara a unor prieteni sau cunoscuti.

Dragoste, familie pentru Sagetator in 2010

Horoscopul presupune ca, in prima jumatate a anului 2010, cercul de cunostinte va fi extins. Noi persoane interesante vor aparea pe traseu, care vor schimba complet viata nativilor. Cei singuri vor avea o mare sansa de a incepe o noua poveste de dragoste.

Noua dvs. Pasiune poate trai intr-un alt oras sau tara, lucru care va consolida dorinta de a fi impreuna, si va aduce o excitare romantica in relatia dumneavoastra. Este greu de prevazut rezultatul acestei relatii, insa aveti toate sansele sa continuati aceasta comunicare, si sa profitati in urma acesteia. Cei care au un partener constant, vor experimenta o perioada putin mai dificila. A doua jumatate a anului va fi mai nelinistita, unele persoane interferand cu viata dumneavoastra privata.

Aveti grija, deoarece barfele si intrigile va pot influenta nu numai viata personala cat si cea a afacerile profesionale. Familiile vor petrece mult timp si bani sprijinindu-si copii, totul pentru anumite schimbari serioase in viata viitorului copiilor dumneavoastra.

Sanatate pentru Sagetator in 2010

Horoscopul prevede in prima jumatate a anului un nivel de energie suficient de mare iar bolile nu isi vor face aparitia prea des. In a doua jumatate a anului, sunt posibile conditii acute sau alte boli. Problemele vor ajunge la un varf culminant in luna noiembrie, atunci cand va veti simti obosit si, eventual, epuizat. Luna aceasta va fi, de asemenea, extrem de stresanta.

Celebritati in zodia Sagetator: Elvis Presley, Bruce Lee, William Blake, Winston Churchill, Harry Chapin, Fiorello LaGuardia, Dick Van Dyke, Steven Spielberg, Keith Richards, Andrew Johnson, Lucky Luciano, Kim Bassinger, Harpo Marx

Citeste si: Dragostea si compatibilitatea astrologica

Horoscop 2010


BERBEC
Martie 21 - Aprilie 19


TAUR
Aprilie 20 - Mai 20


GEMENI
Mai 21 - Iunie 21


RAC
Iunie 22 - Iulie 22


LEU
Iulie 23 - August 22


FECIOARA
August 23 - Septembrie 22


BALANTA
Septembri 23 - Octombrie 22


SCORPION
Octombrie 23 - Noiembrie 21


SAGETATOR
Noiembrie 22 - Decembrie 21


CAPRICORN
Decembrie 22 - Ianuarie 19


VARSATOR
Ianuarie 20 - Februarie 18


PESTI
Februarie 19 - Martie 20

 Forum unde comentam cu placere

  • Astrologie si Horoscop

    Despre stele si fortele din jurul nostru.

  • ✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

    Subiecte tratate:

    Comentarii vizitatori

    Citeste toate comentariile

    Ce sentimente ti-a produs acest articol?

    Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

    Scrie un comentariu

    Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

    Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

    DA (este întrebare)
    NU (nu este întrebare)


    Cod:

    Ai o întrebare pentru alte mămici?
    ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII