Masajul remodeleaza abdomenul proaspetelor mamici

Masajul remodeleaza abdomenul proaspetelor mamici

Masajul remodeleaza abdomenul proaspetelor mamici

  • Centrul de Nutritie si Remodelare Corporala ”Eurodiagnostic” ofera masaje proaspetelor mamici. Masajele sunt efectuate de personal specializat in masaje medicale si relaxare, tehnicieni maseuri nevazatori. Pentru programari puteti suna la telefoanele 0770 572 978 sau 031 425 20 32, online la adresa office@eurodiagnostic.net sau direct la sediul nostru din Bucuresti, Calea Victoriei nr. 21-23, etaj 6. Pretul unui masaj pentru cititoarele desprecopii.com este de 45 de lei.

in acest articol veti citi despre:
Centrul de Nutritie si Remodelare Corporala ”Eurodiagnostic” ofera masaje proaspetelor mamici
In primele zile dupa nastere
Masajul abdomenului
Masajul sanilor
Masajul general
Atentie!

Centrul de Nutritie si Remodelare Corporala ”Eurodiagnostic” ofera masaje proaspetelor mamici

Masajele sunt efectuate de personal specializat in masaje medicale si relaxare, tehnicieni maseuri nevazatori. Pentru programari puteti suna la telefoanele 0770 572 978 sau 031 425 20 32, online la adresa office@eurodiagnostic.net sau direct la sediul nostru din Bucuresti, Calea Victoriei nr. 21-23, etaj 6. Pretul unui masaj pentru cititoarele desprecopii.com este de 45 de lei.

In primele zile dupa nastere

In primele zile dupa nastere, se recomandă miscari delicate de masaj, care se execută cu tehnici speciale, deosebite de cele ale masajului clasic. Aceste tehnici le poate face doar personalul calificat, pentru ca sa nu puna in pericol sanatatea proaspetei mamici.

Masajul abdomenului

Masajul abdomenului este permis numai dupa prima saptamana de lauzie si consta in manevre usoara de netezire, frictiuni si framantari largi, dintr-o parte in alta. In aceasta etapa, sunt contraindicate presiunile si percurtarile de orice intensitate. Masajul abdominal poate fi executat zilnic.

Masajul sanilor

Masajul sanilor este indicat in primele zile de alaptare pentru deschiderea canalelor glandelor mamare. Se aplica numai la indicatia si sub supravegherea medicului, atunci cand sanii se maresc peste masura, se intaresc si devin durerosi. Pentru sani, masajul consta din neteziri executate de la baza spre mamelon.

Masajul general

Masajul general se poate face la 3 saptamani dupa nastere. Masajul este indicat in scop igienic, pentru linistire in starile de agitatie, pentru activarea circulatiei si ca stimulent al metabolismului. Masajul se poate aplica pe gat, cap si membrele superioare, din pozitia sezand, iar pe membrele inferioare din decubit dorsal.

Atentie!

Cine merge la salon si spune ca vine de la Desprecopii.com plateste doar 45 de lei!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII