Primul PC al copilului tau, dispozitivul perfect pentru educatia lui

Primul PC al copilului tau, dispozitivul perfect pentru educatia lui

Primul PC al copilului tau, dispozitivul perfect pentru educatia lui

  • In prezent, educatia este in stransa legatura cu tehnologia. Indiferent de varsta, un PC ofera copiilor acces la resurse nelimitate. Tot mai multe scoli au inceput sa adopte tehnologia pentru lucrul in clasa facand astfel esential ca elevii sa aiba la dispozitie cele mai noi dispozitive, pentru a se documenta si a-si face temele acasa.

De ce copilul tău are nevoie de primul lui PC?

Un computer este un asistent de neînlocuit pentru școală și îl ajută să-și îmbunătățească performanțele. Accesul la un PC și resursele acestuia ȋi favorizează totodată dezvoltarea propriilor pasiuni. Nu este niciodată prea devreme pentru tehnologie. A-i cumpăra unui copil un PC este așadar o investiție în educația și viitorul lui.

Pe piața locală există o multitudine de dispozitive cu configurații variate, ideale pentru primul PC al copilului tău. Indiferent că este vorba de un laptop clasic precum ASUS X555LB cu procesor Intel® Core™ sau unul 2 în 1, precum HP Pavilion x2 cu procesor Intel® Atom™ Z8300, copilul tău poate avea cele mai noi tehnologii care să-i ușureze accesul la informații.

Laptop când ai nevoie, tabletă când dorești, dispozitivele 2 în 1 sunt PC-urile actuale și vin în două modele: detașabile (ecranul se detașează de tastatură și devine tabletă) sau convertibile (ecranul se răsucește la 360 de grade și dispozitivul poate fi folosit ca tabletă). Tu pe care îl alegi?

Pentru mai multe detalii, verificați oferta de pe Altex.

Laptop 2 în 1 HP Pavilion x2

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Internet

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII