Klorane Bebe cu PhysioCalenduline® - cea mai buna protectie dupa cea a mamei

Klorane Bebe cu PhysioCalenduline® - cea mai buna protectie dupa cea a mamei

Klorane Bebe cu PhysioCalenduline® - cea mai buna protectie dupa cea a mamei

  • Pielea bebeluşului este protejată în burtica mamei de vernix caseosa, însă devine vulnerabilă la naştere şi are nevoie de atenţie deosebită Vernix caseosa este prima barieră de protecţie pentru pielea bebeluşului. Este o substanţă albicioasă, ceroasă, care acoperă şi protejează pielea nou-născuţilor. Se formează începând cu săptămâna 20 de sarcină.

    După câteva zile, vernix caseosa dispare natural, iar pielea delicată a bebeluşului nu mai este protejată suficient şi este mai vulnerabilă la factorii de stres minori de zi cu zi.
    Klorane Bébé ştie acum cum să protejeze această piele fragilă şi le oferă mamelor o gamă nouă şi revoluţionară de produse de îngrijire pediatrică.

- despre cum PhysioCalenduline® fortifica apararea naturala a pielii bebelusului, veti citi:
Nimic nu poate proteja mai bine pielea bebelusului ca vernixul cu care este acoperit in burta mamicii
Klorane Laboratories a reusit aceasta provocare
PhysioCalenduline® cel mai bun aliat pentru pielea celor mici
Părinţii şi bebeluşii îi confirmă eficacitatea
97% satisfacţie

Nimic nu poate proteja mai bine pielea bebelusului ca vernixul cu care este acoperit in burta mamicii

Deoarece nimic nu poate proteja pielea unui micuţ la fel de bine cum o face vernixul din burtica mamicii, sau vernix caseosa, Klorane Laboratories şi-au impus o provocare majoră: să dezvolte un complex de ingrediente active să recreeze efectele vernix caseosa, pentru a întări sistemul natural de apărare al pielii nou-născutului, zi după zi.

Klorane Laboratories a reusit aceasta provocare

Klorane Laboratories au reuşit să treacă cu succes peste această provocare, printr-o descoperire majoră: PhysioCalenduline®.

PhysioCalenduline® fortifica apararea naturala a pielii recreand efectele biofilmului protector original, vernix caseosa. Datorită acestei inovaţii, ne putem lua rămas bun de la micile probleme care îi supără pe bebeluşi şi le îngrijorează pe mame atât de mult. Efectele vernix caseosa asupra barierei cutanate şi sistemele de apărare naturală sunt recreate, garantând protecţia optimă a pielii.

Klorane Bebe cu PhysioCalenduline® - cea mai buna protectie dupa ce a mamei

Pielea bebeluşului este protejată în burtica mamei de vernix caseosa, însă devine vulnerabilă la naştere şi are nevoie de atenţie deosebită
Vernix caseosa este prima barieră de protecţie pentru pielea bebeluşului. Este o substanţă albicioasă, ceroasă, care acoperă şi protejează pielea nou-născuţilor. Se formează începând cu săptămâna 20 de sarcină.

În burtica mamei, vernix caseosa protejează pielea izolând-o de lichidul amniotic.
În timpul travaliului, proprietăţile sale lubrifiante ajută la naşterea copilului.
La naştere şi în primele zile de viaţă, vernix caseosa acţionează ca un veritabil scut de protecţie pentru pielea bebeluşului:
Bogată în apă şi lipide, formează o barieră fizică cu rol de izolare a pielii bebeluşului faţă de mediul extern.
Bogată în beta-defensine, formează de asemenea o barieră imunitară eficientă.
După câteva zile, vernix caseosa dispare natural, iar pielea delicată a bebeluşului nu mai este protejată suficient şi este mai vulnerabilă la factorii de stres minori de zi cu zi.

Klorane Bébé ştie acum cum să protejeze această piele fragilă şi le oferă mamelor o gamă nouă şi revoluţionară de produse de îngrijire pediatrică.

PhysioCalenduline- cel mai bun aliat pentru pielea celor mici

PhysioCalenduline®, rezultatul activităţii de cercetare desfăşurată de Pierre Fabre, este combinaţia unică şi exclusivă de:

Calendula officinalis L., un ingredient activ foarte vechi al gamei Klorane bébé
 şi izoleucină, un aminoacid esenţial

Datorită acestei inovaţii, ne putem lua rămas bun de la micile probleme care îi supără pe bebeluşi şi le îngrijorează pe mame atât de mult. Efectele vernix caseosa asupra barierei cutanate şi sistemele de apărare naturală sunt recreate (1), garantând protecţia optimă a pielii.

(1) Test derulat in vitro.


Mai multe informatii aici

Părinţii şi bebeluşii îi confirmă eficacitatea

După demonstrarea eficacităţii sale in vitro, beneficiile oferite de PhysioCalenduline® pielii bebeluşilor au fost demonstrate cu produse finite, în studii clinice derulate sub control dermatologic, pediatric şi oftalmologic.

Cine este mai în măsură decât bebeluşii şi părinţii acestora să aducă mărturii privind eficacitatea de zi cu zi a produsului?

97% satisfacţie in randul mamicilor de bebelusi

Pielea este protejată împotriva iritaţiilor minore şi a uscăciunii(1).

(1) procent de satisfacţie în rândul părinţilor referitor la protecţia pielii după 21 de zile de utilizare a gelului spumant delicat (31 de subiecţi) sau a cremei emoliente (32 de subiecţi).

Aplicatia mobila Eu, Mamica: vezi cum se dezvolta bebelusul tau

Ești o mămică modernă? Atunci trebuie să instalezi aplicatia Eu, Mămica pe telefonul tău sau tableta.
Prin intermediul aplicaţiei Eu, Mămica, beneficiezi de informaţii despre sănătate, îngrijirea şi dezvoltarea bebelușului și a copilului, relaţia părinte-copil, precum şi de o serie de sfaturi utile pentru mămici şi tătici, astfel încât să experimentezi din plin frumuseţea sentimentului parental. Pe lângă aceste informaţii atent alese, aplicaţia înglobează o serie de utilitare şi calculatoare, precum: Bebeluşul - primele 52 de săptămani, Grafice de Creştere, Calendar de Vaccinare, Activităţi pentru Copii, Album foto şi multe altele.

Aplicatia Eu, Mamica - se integrează în mod natural cu platforma Desprecopii.com, facilitând accesul la o serie de servicii menite să ofere suport pentru viitoarea mamica (Grupuri de mămici, Ştiri, Anunţuri, Întrebări, Forum, Jurnal, Album de poze, Director, Reţete Culinare etc.).

Mămicile utilizatoare pot accesa cu uşurinţă diverse secţiuni ale site-ului, pot primi notificări pe telefon când li se răspunde la o întrebare sau notificări pe mesageria privată. Mai mult, prin intermediul butonului „Panică”, ele pot primi răspunsuri în situaţiile de criză de la miile de persoane aflate în comunitatea Desprecopii.com, dispuse să ofere o mână de ajutor.

Esti o mamica care are nevoie de sfaturi?

  autor: redactor Milena Sadova, redactor Desprecopii  - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2016

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII