Cum calcam hainele bebelusului?

Cum calcam hainele bebelusului?

Cum calcam hainele bebelusului?

Pe scurt

Pasul 1 - Se incalzeste fierul de calcat

Inainte de a calcat ceva, conectati si preincalziti fierul. Verificati eticheta fiecarei haine si setati fierul de calcat conform indicatiilor. In cazul in care nu exista nici o eticheta, setati fierul de calcat la temperatura cea mai mica-medie. Aceasta va proteja chiar si poliesterul sa fie distrus.

Pasul 2 - Invartiti hainele pe dos

In scopul de a proteja materialul imprimat, invartiti hainele pe dos. Chiar si pantalonii. Alt avantaj este ca materialul nu va deveni stralucitor / lucios si veti preveni orice decolorare.

 

Pasul 3 - Nu incalziti fierul la maxim si folositi aburi

In scopul de a pastra hainele lejer si de a nu se lipi, sau topi, folositi o temperatura mica sau chiar aburi. Atata timp cat folositi aburi, nu este nevoie sa apasati fierul pe haine, lucru necesar pentru a scapa de cute.

Persil Sensitive

Recomandare: Persil Sensitive

Solutia ideala pentru bebelusi si pentru persoanele cu pielea sensibila

Persil Sensitive a fost special dezvoltat pentru persoanele cu piele sensibila si a fost testat din punct de vedere dermatologic de catre institutul ECARF. Nu contine coloranti, iar parfumul sau a fost creat special pentru pielea sensibila. Formula Persil Sensitive este imbogatita cu perle de Aloe Vera. Acestea sunt dispersate in tesatura in timpul procesului de spalare si se mentin chiar si dupa uscare.

Persil Sensitive este detergentul delicat cu pielea si in acelasi timp performant in indepartarea petelor.

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ram�i anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales �n cazul �n care aștepți răspuns. | Toate c�mpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o �ntrebare la care aștepți răspuns?

DA (este �ntrebare)
NU (nu este �ntrebare)


Cod:

Ai o �ntrebare pentru alte mămici?
�NTREABĂ AICI la rubrica de �ntrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII