Incepe scoala! Spune stop mainilor murdare!

Incepe scoala! Spune stop mainilor murdare!

Incepe scoala! Spune stop mainilor murdare!

  • Cu toții știm că spălatul pe mâini reprezintă una dintre cele mai simple metode de prevenire a răcelilor și virozelor. Când ești acasă, cu siguranță îi reamintești copilului tău cât de important este să se spele pe mâini când vine de afară, după ce utilizează toaleta sau după ce a mângâiat cățelul familiei. Dar oare ce se întâmplă cu regulile de igienă atunci când ei sunt la școală?

Obișnuiește să îi aduci aminte periodic copilului tău care sunt regulile de bază ale spălatului pe mâini și de ce este atât de important pentru sănătatea sa.

La școală, înainte de a servi o gustare sau un pachețel, amintește-i să se spele pe mâini corect, cu apă caldă și săpun. Dacă accesul la acesta nu este tocmai unul propice, pune-i în ghiozdan un gel antibacterian sau șervețele umede. Este o metodă ușoară, rapidă și eficientă de a igieniza mâinile și de a preveni diverse afecțiuni respiratorii sau digestive care se transmit printr-o igienă necorespunzătoare a mâinilor.

Pentru situațiile în care nu există acces la apă și săpun, gelul antibacterian Touch este soluția salvatoare, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Elimină 99.9% din bacterii în doar 15 secunde și mâinile vor fi curate! Așadar nu uita să adaugi în ghiozdan, servețelele umede antibacteriene împreună cu gelul antibacterian. Iar pentru suprafețele cu care copilul vine în contact, poți folosi cu încredere spray-ul antibacterian.

Ai grijă de igiena mâinilor copilului tău! Spune stop mâinilor murdare.

Participă acum la CONCURS și poți câstiga premii pentru școală!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII