2012 anul misterelor sau poarta spre iubire

2012 anul misterelor sau poarta spre iubire

2012 anul misterelor sau poarta spre iubire

  • 2012 ... mai e putin si vine... Ecologisti, ganditori , oameni de stiinta si parapsihologi, exploreaza de cativa ani posibilitatile legate de acest punct de cotitura din istoria omenirii , punct care se apropie cu repeziciune.

Previziunile multor traditii , indica primii ani ai urmatorului deceniu ca pe un timp al schimbarilor quantice .

Se prefigureaza de exemplu colapsul sistemelor create de oameni si acceptate ca fiind normale; aparitia unei fiinte umane mai evoluate , iar maiasii au indicat 2012 ca fiind sfarsitul timpului psihologic.

Se spune ca e suficient ca 1% dintr-o populatie sa treaca  printr-o transformare , pentru ca intreaga lume sa se modifice.

In epoca internetului e destul de usor sa ne imaginam o retea de comunicare in continua crestere legand miliarde de minti ale omenirii , intr-un singur sistem.

Cand Nicolaus Copernic a sugerat ca pamantul este o planeta intre alte planete care se invartesc in jurul soarelui , s-a lovit de ignoranta totala ale mintilor timpului sau , iar teoria lui a fost publicata abia in anul mortii sale. Citeste in continuare despre provocarea pe care ne-o aduce 2012 aici: 2012 anul misterelor sau poarta spre iubire >>

Citeste mai multe articole despre Astrologie si previziuni astrale - scrise de Isabel aici >>

 Cititi in continuare:

 Forum unde comentam cu placere

Astrologie si Horoscop

Despre stele si fortele din jurul nostru.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:Astrologie

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII