Proiect educational la galeria auto Tiriac Collection

Proiect educational la galeria auto Tiriac Collection

Proiect educational la galeria auto Tiriac Collection

Proiect educational la galeria auto Tiriac Collection – Grupurile organizate de copii beneficiaza gratuit de acces si transport 


 
Peste 2000 de copii au participat in cadrul proiectului educational demarat de Tiriac Collection in 2016, prin intermediul caruia cei mici au putut admira gratuit colectia de masini si motociclete a domnului Ion Tiriac. O a doua etapa a proiectului ia startul luna aceasta, grupurile organizate de copii fiind asteptate sa se inscrie pentru vizitele gratuite la adresa de mail office@tiriaccollection.ro.

Initiativa Tiriac Collection isi propune sa le consolideze cunostintele elevilor si prescolarilor cu privire la istoria automobilelor si, de asemenea, sa le ofere oportunitatea de a descoperi pasiunea pentru domeniul auto.

Copiii pot vizita galeria de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 – 16:00, in urma unei programari prealabile

In plus, pentru grupurile din Bucuresti si Ilfov, transportul va fi asigurat cu un autocar Mercedes Benz Tourismo RHD, cu o capacitate de 48 de locuri pe scaune, pus la dispozitie de Tiriac Collection. Tinerii vizitatori vor avea parte de tururi dedicate, realizate de ghizii galeriei, putand afla cu aceasta ocazie detalii inedite despre modelele auto si moto de referința in domeniu incluse in colecția domnului Ion Țiriac.

Tiriac Collection, situata in Otopeni, pe Calea Bucurestilor nr. 289, este singura colectie personala de masini din Romania deschisa publicului. Galeria se intinde pe o suprafata de 4300 mp si cuprinde peste 150 de modele exceptionale de masini si motociclete. Cel mai nou model din colectie este Ferrari 458 Speciale Aperta din 2015, iar cel mai vechi Hurtu 3 ½ Quadricycle din 1899. Intre cele doua se deruleaza intreaga instorie automobilistica mondiala. Colectia reuneste exponate care au apartinut unor proprietari celebri - actori, muzicieni, capete incoronate, sefi de stat etc.

Mai multe detalii despre Tiriac Collection se gasesc pe site si pe pagina de facebook.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️