Concurs: Castiga o vizita-surpriza a Mosului chiar la tine acasa, in Ajun

Concurs: Castiga o vizita-surpriza a Mosului chiar la tine acasa, in Ajun

Concurs: Castiga o vizita-surpriza a Mosului chiar la tine acasa, in Ajun

Intră în spiritul Sărbătorilor de Iarnă împreună cu echipa de Moși Crăciun BluParty!


Înscrie-te în concurs și poți câștiga o vizită-surpriză din partea Moșului! Acesta le va împărți cadourile celor mici, chiar în Ajunul Crăciunului, la tine acasă.

 

mai multe despre concurs:
Cum te inscrii in concurs?
Ce pot castiga?
Care este durata concursului
Anuntarea castigatorilor

Moșul vine acasă, chiar în Ajunul Crăciunului

Cei mici îl așteaptă în fiecare an cu sufletul la gură pe Moș Crăciun, dornici să afle dacă au fost destul de cuminți pentru a primi darurile visate. Luna aceasta, am pregătit un concurs inedit pentru comunitatea DespreCopii.

Participă la concurs în perioada 9-20 decembrie și noi îi putem îndeplini dorința prichindelului tău de a-l întâlni pe Moșul anul aceasta.

Moș Crăciun este un actor profesionist, din echipa BluParty. Acesta te va ajuta sa creezi o atmosferă plină de bucurie de Crăciun, indiferent de evenimentul la care îl chemi: petrecere corporate, reuniune de familie sau serbare. Serviciul de închiriere este disponibil pe toată perioada lunii decembrie!

Cum te înscrii în concurs

Raspundeti pe forum la topicul de concurs sau la post-ul de pe pagina noastra de Facebook, la intrebarea: Ce si doreste copilul vostru de Craciun?

In plus:
1. daca dati share post-ului de pe Facebook, va puteti dubla sansa de castig
2. iar daca raspundeti la topicul de concurs de pe forum, va puteti tripla sansa de castig

Ce poti castiga?

Puteti castiga vizita lui Mos Craciun, chiar in Ajunul Craciunului!  

Cum se aleg castigatorii?

Castigatorul va fi alesi prin tragere la sorti si anuntat in data de 21 decembrie 2016. Daca in termen de 3 zile nu primim datele castigatorului, se va axtrage un alt participant, tot prin tragere la sorti!

Care este perioada de desfasurare a concursului?

9-20 decembrie. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de facebook Desprecopii , la topicul de pe forum si aici, pe data de 21 decembrie.

REGULAMENT OFICIAL 

1.ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.a. Organizatorul concursului este Desprecopii.com. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial"). 1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe aceasta pagina.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru, va puteti inregistra aici.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

9-20 decembrie. Castigatorul va fi anuntati pe pagina de facebook Desprecopii , la topicul de pe forum si aici, pe data de 21 decembrie.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Raspundeti pe forum la topicul de concurs sau la post-ul de pe pagina noastra de Facebook, la intrebarea: Ce si doreste copilul vostru de Craciun?

In plus:
1. daca dati share post-ului de pe Facebook, va puteti dubla sansa de castig
2. iar daca raspundeti la topicul de concurs de pe forum, va puteti tripla sansa de castig

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Premiul se va acorda prin tragere la sorti.

6. EXPEDIEREA PREMIILOR

Predarea premiului va fi in Ajun de Craciun :)

7. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorul va fi anuntati pe pagina de facebook Desprecopii si aici, pe data de 21 decembrie.

8. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

10. DISPOZITII FINALE

Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com, la pagina de concurs. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

11. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

12. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. 

Succes!

Vizita are o durată de 30 de minute și poate fi făcută oriunde în Municipiul București. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 21 decembrie, pe pagina de Facebook DespreCopii, precum și printr-un email din partea echipei BluParty, deci este important ca adresa dvs. de mail sa fie valida!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 4 comentarii

 1. Radu Cioboată
  Radu Cioboatătrimis la 8/12/2020

  Fata mea Andreea Cioboata, are o fetiţa deosebit de dulce şi draguţa şi aşteapta un baieţel cât de curând. Abia aştept sa-i vad pe toţi CRACIUN FERICIT şi LA MULTI ANI!

  Raspunde la acest comentariu
 2. Alina
  Alinatrimis la 10/12/2016

  I Drive - Amfibio ,lego ninjago si prijama cu eroii si multa multa sanatate

  Raspunde la acest comentariu
 3. Andra
  Andratrimis la 10/12/2016

  Pentru a participa la concurs: Raspundeti pe forum la topicul de concurs sau la post-ul de pe pagina noastra de Facebook, la intrebarea: Ce si doreste copilul vostru de Craciun?

  Raspunde la acest comentariu
 4. Alina Mihaela Soltuz
  Alina Mihaela Soltuztrimis la 9/12/2016

  Baiatul meu isi doreste un vehicu cu Pisoi de la Eroi in pijama

  Raspunde la acest comentariu
  • Andra
   Andratrimis la 10/12/2016

   Draga Alina, Pentru a participa trebuie sa postezi pe forum, sau la post-ul de pe Facebook (sau sa dai un share post-ului :) Gasesti link-urile in articol! Succes!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII