Jennifer Aniston si misterul „somniferului lichid”

Jennifer Aniston si misterul „somniferului lichid”

Jennifer Aniston si misterul „somniferului lichid”

  • Din cine stie ce motiv ascuns in subconstientul nostru (poate dintr-un soi de nevoie de a ne confirma faptul ca si starurile sunt, in fond, oameni obisnuiti), avem tendinta sa retinem involuntar picanteriile puse pe seama vedetelor. Iar atunci cand cineva isi exercita abilitatea de a da unui astfel de detaliu amploarea unei chestiuni de importanta universala, obiceiurile proaste ale vedetelor se tranforma in subiect arzator. Micile detalii picante din viata starurilor devin astfel o adevarata comoara pentru revistele de scandal si nu numai.

Din cine stie ce motiv ascuns in subconstientul nostru (poate dintr-un soi de nevoie de a ne confirma faptul ca si starurile sunt, in fond, oameni obisnuiti), avem tendinta sa retinem involuntar picanteriile puse pe seama vedetelor. Iar atunci cand cineva isi exercita abilitatea de a da unui astfel de detaliu amploarea unei chestiuni de importanta universala, obiceiurile proaste ale vedetelor se tranforma in subiect arzator. Micile detalii picante din viata starurilor devin astfel o adevarata comoara pentru revistele de scandal si nu numai.

Exista reviste care intocmesc adevarate „liste de asteptare” cu starurile care urmeaza sa fie puse in lumina reflectoarelor unui intreg sistem de barfe si zvonuri. Pe lista figureaza adesea nume la care nici nu te astepti. Am gasit, de exemplu, spre uimirea noastra, cateva zvonuri referitoare la noua pasiune a lui Jennifer Aniston. Si nu, nu ne referim la cine stie ce star chipes de la Hollywood (asta nu ne-ar fi mirat deloc, la ritmul in care actrita si-a schimbat partenerii in ultimii ani), ci la o pasiune mult mai periculoasa – alcoolul.

Surse „neoficiale”, din interiorul cercului de prietene in care Jennifer isi petrece timpul liber, au confirmat faptul ca actrita are probleme cu alcoolul, desi nu recunoaste acest lucru. De altfel, se pare ca diva sustine ca vinul rosu o ajuta sa doarma mai bine si ca prefera sa bea doua-trei pahare de vin in loc sa ia o pastila impotriva insomniei. Problema n-ar fi atat de grava, in fond... insa intrebarea este ce se intampla atunci cand insomnia e mai „profunda” si e zilnica? Aceleasi surse „neoficiale” sustin insa ca, de fapt, vinul nu este pentru Jennifer un somnifer, ci mai degraba un fel de aliat impotriva obsesiei sale, inca active, legata de Angelina Jolie.

Se pare ca, pe langa combaterea insomniei, vinul are si darul de a dezlega limba lui Jennifer si de a o face sa isi reverse supararea pricinuita cu mult timp in urma de Angelina. In acest punct se naste clar o dilema. Daca Jennifer declara ca vinul este un bun somnifer, iar prietenele ei sustin ca, de fapt, vinul o face sa vorbeasca despre rivalitatea ei, de acum obisnuita, cu Angelina Jolie, pe cine sa credem? Exista, desigur, varianta de mijloc... poate ca Jennifer vorbeste despre Angelina... in somn. Interesant este faptul ca in destule fotografii, Jennifer a fost surprinsa tinand in mana o sticla cu apa sau un pahar cu ceai... Evident, multe dintre ele fac parte, probabil, din campania publicitara a unei firme de imbuteliat apa, a carei protagonista a fost la un moment dat actrita. Cel putin teoretic, astfel de fotografii ar trebui sa infirme zvonurile rau-voitoare. Gurile rele ar putea spune insa ca apa si ceaiul sunt baute a doua zi... dupa insomnie. Deci, oricum am intoarce povestea, biata Jennifer este in dezavantaj.

Impresarul actritei a infirmat toate zvonurile referitoare la presupusele ei probleme cu alcoolul, iar „sursa” din cercul de prietene a declarat, in cele din urma, ca, dupa standardele englezesti, pasiunea lui Jennifer pentru alcool nu este excesiva. Ce sa mai credem? Desi ne place sa fim obiectivi si suntem de acord ca imaginea unui star nu ar trebui sa fie umbrita de zvonuri nefondate, totusi, ghidandu-ne dupa alte „standarde”, ale unui vechi proverb, nu putem decat sa concluzionam ca pana nu faci foc, nu iese fum.  

 Forum recomandat

 Zona Artelor: Carti, filme, televiziune ... si alte genuri de arta.
 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII