Laptele matern poate ajuta la vindecarea cancerului

Laptele matern poate ajuta la vindecarea cancerului

Laptele matern poate ajuta la vindecarea cancerului

Laptele uman conține o substanță numită Hamlet, care poate omorî celulele canceroase. Acest compus al laptelui matern vizează celulele canceroase, oferind o alternativă tratamentelor de chimioterapie și radioterapie, care pot aduce prejudicii atât celulelor canceroase din organism, cât și sănătății.

Iată de ce laptele matern este considerat un adevărat diamant al sănătății și cum ar putea ajuta la vindecarea cancerului.

in acest articol veti citi mai multe despre:
O alternativa tratamentelor de chimioterapie si radioterapie
O descoperire "din greseala"
Laptele matern este magic
Laptele matern: ce contine si de ce este un diamant de sanatate pentru bebelus 

Compusii laptelui matern ar putea ajuta la vindecarea cancerului

Compusii din laptele matern pot contribui la vindecarea cancerului, conform cercetătorilor suedezi. Profesorul Svanborg a declarat: "Spre uimirea noastră, atunci când am adăugat acest compus al laptelui matern, celulele tumorale au murit."

Beneficiile laptelui matern sunt binecunoscute, însă noua descoperire a efectelor unui compus din laptele matern, numit Hamlet, ar putea reprezenta o modalitate mai eficientă și mai directă de a distruge celulele canceroase.

Cercetătorii suedezi de la Universitatea din Lund au obținut rezultate promițătoare în cercetarea efectelor substanței denumite Hamlet la pacienții cu cancer la vezica urinară.

O alternativa tratamentelor de chimioterapie si radioterapie

La primele studii ale pacientilor cu cancer de vezica urinara, persoanele carora li s-a administrat compusul Hamlet au inceput sa elimine in decurs de cateva zile celule moarte tumorale prin urina.

Compusul laptelui matern vizeaza singur celulele canceroase, oferind o alternativa tratamentelor de chimioterapie si radioterapie, care aduc prejudicii atat celulelor canceroase din organism dar si sanatatii.

O descoperire "din greseala"

Profesorul in Imunologie, Catharina Svanborg a descoperit din greseala substanta, in timp ce efectua cercetari asupra antibioticilor.

Spre uimirea noastra, cand am adaugat acest compus al laptelui, celulele tumorale au murit. A fost o descoperire de-a dreptul interesanta” a spus ea catre The Daily Mail.

lapte matern cancer

Profesorul Svanborg a explicat ca era in cautarea de noi agenti antimicrobieni, care se gasesc din belsug in laptele matern.
In unul dintre experimentele echipei, celulele umane si bacteriile pe ccare le-am necesitat au condus la alegerea pratica de a utiliza celule tumorale umane.

Profesorul Svanborg a adaugat ca laptele matern contine proteina alfa-lactalbumina, care devine, in interiorul stomacului, un agent protector impotriva cancerului, protejand celulele sanatoase de prejudicii.

Laptele matern este magic

Compusul evita apararea celulelor canceroase exterioare si mai apoi tinteste mitocondriile si nucleul celulei.

Prin privarea celulei de energie de la sursa, procesul de apoptoza lucreaza la a reprograma celula, ceea ce duce la slabirea energiei ei si apoi la moartea celulei.

Profesorul Svanborg a spus ca “exista ceva magic la abilitataea compusului Hamlet de a tinti celulele tumorale si apoi de a le ucide.”
Oamenii de stiinta sugereaza ca acest compus al laptelui matern ar putea ajuta si pacientii cu cancer de colon si col uterin. Acum este in curs de planificare o testare a promitatoarelor beneficii ale acestui compus Hamlet, un compus datator de viata, impotriva placebo.

Laptele matern: ce contine si de ce este un diamant de sanatate pentru bebelus

Laptele matern are combinatia perfecta de proteine, grăsimi, vitamine și carbohidrati. Nu exista un aliment mai sanatos pentru sanatatea bebelusului.

Leucocitele sunt celule care se găsesc numai în laptele matern viu. Ele ajuta la lupta impotriva infectiilor. Asadar sunt anticorpii , celulele vii, enzimele și hormonii care fac ideal laptele matern . Acestea nu pot fi adăugate formulei de lapte oricat de mult ar incerca producatorii de lapte formula citeste in continuare aici.

 

Inghetata din lapte de mama: o solutie eficienta de calmare a gingiilor bebelusului

Inghetata din lapte de mama? Da, cand incep sa apara dintii bebelusului - poate fi un mod foarte sanatos si eficient de calmare a gingiilor bebelusului. Iata cum si de ce :)
Citeste despre inghetata din lapte de mama: o idee ce poate parea un pic bizara dar e utila la calmarea gingiilor bebelusului.

Alaptarea, etapele alaptarii si nevoile bebelusului

Colostru - prima masa a bebelusului tau
Despre stresul primelor zile de alaptare
Alaptarea in timpul puseelor de crestere ale bebelusului
Secretul reusitei alaptatului
Pozitii de alaptare Ghid Complet
Primele zile de alaptare in fapte concrete
Ghid complet al primelor zile de alaptare 
Alaptarea bebelusului: de la nastere la 3 luni
Alaptarea bebelusului si momentul optim pentru diversificare

► Descarca aplicatia EU MAMICA - pentru Iphone si Ipad aici.

► Descarca aplicatia EU MAMICA - pentru sistemul Android aici

 Forumul de ajutor ale mamicilor care alapteaza

 Alaptarea
Cel mai bun cadou pentru bebelus. Probleme, sfaturi, experiente si povesti de succes din timpul acestui timp special.

autor: Desprecopii.com,Toate drepturile rezervate © 2024
referinte: www.med.lu.se, nypost.com, www.pharmpro.com -

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII