Bucuriile si provocarile unei mame la inceput de drum

Bucuriile si provocarile unei mame la inceput de drum

Bucuriile si provocarile unei mame la inceput de drum

Pe scurt

  • Din primul moment în care îti vei ține bebelușul în brațe, vei fi copleșită de emoții si nesiguranță. Și de sute de întrebări despre cum poți să iți îngrijești cel mai bine comoara.

    Părinte la început de drum. Primii pași în îngrijirea copilului - un ebook care răspunde la toate întrebările despre îngrijirea bebelușului.

    Descarca aici ebook-ul

     

Când îți ții bebelușul în brațe pentru prima oară

Trec și emoțiile nașterii și vine acel moment magic: îți ții bebelușul iubit în brațe pentru prima oară. Da - așa e, în acel moment fiecare mamică atinge al nouălea cer de fericire. Ei bine și după acel moment? 

Probabil că în lunile de sarcină ai citit o serie de informații pe net despre bebeluși, despre cum trebuie îngrijiți, despre îngrjirea pielii bebelușului, despre cum se pun la culcare sau cum trebuie să începi alăptarea, însă acum totul pare uitat.

Ai început să ai dubii: oare chiar ești pregătită pentru meseria de mămică? Oare chiar vei avea răspuns la atât de multe întrebări și dileme - combinate cu emoțiile atingerii acestui prețios dar - bebelușul tău ? Află că de acum începe un nou proces: nașterea unei mame.

Nașterea unei mame

Toate cărțile despre creșterea și îngrijirea bebelușilor, toate articolele de pe Desprecopii.com și toate acele lucruri pe care ai crezut că le poți face, sunt acum sub aura nesiguranței pe care ți-o dă emoția realității. Dar e important să știi că nu trebuie să fii o mămică perfectă. Poate într-o lume perfectă există și mamici perfecte. În lumea reală, regula cea mai bună este să faci ceea ce funcționează și ce îl face fericit pe bebe - dar și pe tine.

In timp ce multe femei reușesc să treacă prin sarcină și nastere cu o imagine despre sine intactă, este normal pentru multe din aceste femei să-și simtă propria încredere alunecându-le printre degete în perioada de după naștere. E greu sa îți imaginezi orice altă perioadă în viata unei femei care să fie mai solicitantă, atât asupra fizicului cât și emotional.

Cu toate acestea, perioada de după naștere aduce cu sine descoperirea a ceea ce unii numesc „cea mai frumoasă meserie”, aceea de mamă. Fiecare clipă cu cel mic este un moment de deplină fericire, iar fiecare mamă are ocazia să îi ofere celui mic o mulțime de experiențe de descoperire.

În primii ani de viață contactul piele pe piele dintre mama și copil are un rol esențial în dezvoltarea celui mic. Procesul de îngrijire a bebelușului trebuie realizat cu mare atenție, având astfel efecte în dezvoltarea corectă a copilului.

Astfel, pas cu pas, mamele vor căpăta încrederea în ele și vor ști de fiecare dată care este cea mai bună decizie când vine vorba de bebelușul lor.

Părinte la început de drum. Primii pași în îngrijirea copilului - un ebook care răspunde la toate întrebările despre îngrijirea bebelușului

Pentru a veni în sprijinul mamelor la început de drum, dar și a tăticilor, JOHNSON’S® Baby, în parteneriat cu doamna doctor Valeria Herdea, medic primar în medicina de familie- profil pediatrie, președintele AREPMF, a lansat ebookul gratuit Părinte la început de drum. Primii pași în îngrijirea copilului

Acest material extrem de util oferă răspunsuri practice pentru o mulțime din întrebările părinților la început de drum, astfel încât să le ușureze munca și să transforme în experiențe cât mai plăcute sesiunile de îngrijire ale celui mic. Ebookul poate fi descarcat gratuit de pe site-ul nostru sau de pe de pe site-ul Johnson’s Baby din România (link aici).

Cu o tradiție de mai bine de 120 de ani, JOHNSON’S® Baby deține o experiență vastă în ceea ce privește îngrijirea bebelușilor și adevărată știință a simțurilor, produsele fiind dezvoltate prin expertiza specialiștilor în domeniu astfel încât să ofere siguranța calității. Fiecare produs este special creat pentru pielea delicată a bebelușului și dovedit clinic ca fiind delicat, blând și sigur pentru utilizare.


Părinte la început de drum. Primii pași în îngrijirea copilului: ebook

Descarcă aici ebook-ul: Parinte la inceput de drum. Primii pasi in ingrijirea copilului.

 

Johnson Baby

JOHNSON'S® Baby iubește bebelușii!

Cu peste 120 de ani de experiență, JOHNSON'S® Baby a creat produse speciale pentru îngrijirea delicată a pielii bebelușilor, care asigură o dezvoltare armonioasă încă din primele zile de viață.

Conștientizând importanța stimularii senzoriale și dezvoltarea unei rutine de îngrijire, JOHNSON'S® Baby vine în sprijinul parinților cu sfaturi și recomandări, iar ei se vor bucura mai mult de fiecare moment important din viața bebelușului lor.

De urmarit:johnsonsbaby.ro

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ram�i anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales �n cazul �n care aștepți răspuns. | Toate c�mpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o �ntrebare la care aștepți răspuns?

DA (este �ntrebare)
NU (nu este �ntrebare)


Cod:

Ai o �ntrebare pentru alte mămici?
�NTREABĂ AICI la rubrica de �ntrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII