1,2,3 la perete stai!

1,2,3 la perete stai!

1,2,3 la perete stai!


Cati copii pot participa: minim 4 copii

Cum se joaca?

Un copil se pune cu fata la perete iar ceilalti in spatele lui la o oarecare distanta, se trage o linie sau un punct de reper. Copilul care se pune cu fata la perete striga "1,2,3, la perete STAI!" si in cand spune STAI se intoarce brusc. In timp ce era cu fata la perete copiii incercau sa se apropie de el, dar cand se intorcea, pe cine vedea ca a miscat il intorcea inapoi la linie sau punctul de reper. Si tot asa pana ce un copil reuseste sa ajunga si sa-l atinga fara sa fie vazut. Copilul care ajunge primul se pune la perete si totul o ia de la inceput.

Asteptam impresiile si ideile voastre, sau scenarii de noi joculete de aer liber la topicul special de pe forum: Scoateti copiii afara !

Sursa: parintii de pe forumul www.desprecopii.com

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: Diverse

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII