Copiii invata in mod interactiv despre Leonardo da Vinci la expozitia din AFI Cotroceni

Copiii invata in mod interactiv despre Leonardo da Vinci

Copiii invata in mod interactiv despre Leonardo da Vinci la expozitia din AFI Cotroceni

AFI Cotroceni este mall-ul care găzduiește în premieră o expoziție culturală de nivel internațional, organizată în peste 76 de orașe din lume, pentru cei mici și mari deopotrivă.

 

Au mai rămas doar câteva săptămâni în care mai puteți vizita expoziția „Mașinăriile lui Leonardo da Vinci – Invențiile unui geniu al Renașterii”, aflată la etaj, în zona cinematografului, până în data de 15 septembrie inclusiv. Intrarea este liberă, iar exponatele vor captiva cu ușurință atenția fiecărui membru al familiei.

AFI Cotroceni este mall-ul care găzduiește în premieră o expoziție culturală de nivel internațional, organizată în peste 76 de orașe din lume, pentru cei mici și mari deopotrivă.

Vino alături de cei mici pentru a afla mai multe despre Leonardo da Vinci, una dintre cele mai emblematice personalități ale lumii, precum și de a redescoperi originile tehnologiei de astăzi. Astfel, îți petreci timpul alături de copii, învățând și explorând împreună!

Printre cele 44 de mașinării inventate și proiectate de Leonardo da Vinci care sunt expuse în prezent la AFI Cotroceni, se numără și prima bicicletă, primul tanc sau cel mai vechi model de robot umanoid. Mai mult decât atât, le poți oferi copiilor prilejul de a interacționa direct, în mod didactic și distractiv deopotrivă, cu 15 dintre exponate! Conform modelului experiențial de învățare, exponatele interactive sunt create astfel încât să le ofere celor mici o înțelegere mai bună a conceptelor mecanice, printr-o experiență senzorială inedită.

Expoziția redă în mod fidel și autentic realitatea, aducând la viață, în mod palpabil, capitole întregi din manualele de istorie școlare

Departe de a fi o lecție lungă și plictisitoare la școală, ea este special concepută pentru familiile care doresc să își petreacă timpul realizând activități cultural și de divertisment.

Așadar, toate exponatele au fost realizate de artizanii Muzeului Leonardo da Vinci din Florența, sub atenta supraveghere academică a profesorului Carlo Pedretti, recunoscut pentru studiul manuscriselor lui Leonardo da Vinci. Ele sunt realizate din lemn și respectă în detaliu schițele din caietele marelui inventator, fiind însoțite de o copie a schițelor sale originale.

Mai multe detalii despre expoziție sunt disponibile pe www.aficotroceni.ro, pe pagina de Facebook AFI Cotroceni.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII