Copiii invata in mod interactiv despre Leonardo da Vinci la expozitia din AFI Cotroceni

Copiii invata in mod interactiv despre Leonardo da Vinci

Copiii invata in mod interactiv despre Leonardo da Vinci

  • AFI Cotroceni este mall-ul care găzduiește în premieră o expoziție culturală de nivel internațional, organizată în peste 76 de orașe din lume, pentru cei mici și mari deopotrivă.

     

    Au mai rămas doar câteva săptămâni în care mai puteți vizita expoziția „Mașinăriile lui Leonardo da Vinci – Invențiile unui geniu al Renașterii”, aflată la etaj, în zona cinematografului, până în data de 15 septembrie inclusiv. Intrarea este liberă, iar exponatele vor captiva cu ușurință atenția fiecărui membru al familiei.

AFI Cotroceni este mall-ul care găzduiește în premieră o expoziție culturală de nivel internațional, organizată în peste 76 de orașe din lume, pentru cei mici și mari deopotrivă.

Vino alături de cei mici pentru a afla mai multe despre Leonardo da Vinci, una dintre cele mai emblematice personalități ale lumii, precum și de a redescoperi originile tehnologiei de astăzi. Astfel, îți petreci timpul alături de copii, învățând și explorând împreună!

Printre cele 44 de mașinării inventate și proiectate de Leonardo da Vinci care sunt expuse în prezent la AFI Cotroceni, se numără și prima bicicletă, primul tanc sau cel mai vechi model de robot umanoid. Mai mult decât atât, le poți oferi copiilor prilejul de a interacționa direct, în mod didactic și distractiv deopotrivă, cu 15 dintre exponate! Conform modelului experiențial de învățare, exponatele interactive sunt create astfel încât să le ofere celor mici o înțelegere mai bună a conceptelor mecanice, printr-o experiență senzorială inedită.

Expoziția redă în mod fidel și autentic realitatea, aducând la viață, în mod palpabil, capitole întregi din manualele de istorie școlare

Departe de a fi o lecție lungă și plictisitoare la școală, ea este special concepută pentru familiile care doresc să își petreacă timpul realizând activități cultural și de divertisment.

Așadar, toate exponatele au fost realizate de artizanii Muzeului Leonardo da Vinci din Florența, sub atenta supraveghere academică a profesorului Carlo Pedretti, recunoscut pentru studiul manuscriselor lui Leonardo da Vinci. Ele sunt realizate din lemn și respectă în detaliu schițele din caietele marelui inventator, fiind însoțite de o copie a schițelor sale originale.

Mai multe detalii despre expoziție sunt disponibile pe www.aficotroceni.ro, pe pagina de Facebook AFI Cotroceni.

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Comunitatea Desprecopii

Toate Forumurile

Hai alaturi de noi!

Hai chiar acum in cea mai mare si mai activa comunitate de parinti

intrebari

Intrebari si raspunsuri

Ai o intrebare pe teme legate de acest articol sau o alta intrebare? Intreaba AICI specialistii Desprecopii.com si mii de mamici ce te pot ajuta!

intrebari

Hai pe Facebook aici

Grupuri de mamici si CONCURSURI exclusive

Forumuri Recomandate

Discutii generale

Discutii generale

LOUNGE DC. Discutii, pareri si impresii. Aici ne adunam pentru a ne cunoaste.

Desprecopii.com pe Youtube

Desprecopii YouTube

Desprecopii pe YouTube

Aboneaza-te la canalul nostru sau vizioneaza emisiunile desprecopii.com

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII