Fazan

Fazan

Fazan

  •  

Cati copii pot participa: minim 4 copii

Cum se joaca?

Unul dintre copii spune in gand alfabetul iar un alt jucator trebuia sa spuna „stop”; litera la care ajunge va fi cea cu care trebuie sa inceapa primul cuvant. Unul dintre copii spune un cuvant care incepe cu litera la care „sa oprit” alfabetul si care este format din cel putin trei litere. Urmatorul copil trebuie sa formeze un alt cuvant cu ultimele doua litere ale cuvantului spus de precendentul.

Copilul care nu mai stie un cuvant cu silabele primate, primea un “F”. Fiecare jucator are dreptul la cinci greseli, penalizate, pe rand, cu „F”, „A”, „Z”, „A”, „N”, dupa care era exclus din joc. In joc nu se folosesc niciodata nume proprii, prepozitii si in nici un caz nu se repeta cuvintele.

Asteptam impresiile si ideile voastre, sau scenarii de noi joculete de interior la topicul special de pe forum: Activitati si jocuri pentru zile ploioase/canicula    

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Subiecte tratate:
Tema: Diverse

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII