Spectacol de talente

Spectacol de talente

Spectacol de talente

  •  

Cati copii pot participa: minim 4 copii

Cum se joaca?

Pentru a avea un spectacol de talente de succes, toata familia trebuie sa participe, chiar si animalutul de companie! Daca aveti o familie mica, invitati prietenii, vecinii sau rudele.

Talentul vine in mai multe forme: citind un poem, cantand la un instrument, dansand, spunand o gluma, interpretand o melodie sau o piesa de teatru, recitand o poveste personala, etc. Puteti face tot ce doriti pentru a va exprima.

Important: anuntati toti participantii de spectacolul ce va urma cu cel putin o saptamana in avans. Cineva ar putea sa faca un program cu ora de incepere, participantii si de ce nu, formati un juriu (tot din cei care partcicipa - cu mentiunea de a nu se vota pe ei insisi), iar la final alegeti cea mai talentata persoana.

Cine organizeaza spectacolul este responsabil de bauturi racoritoare si o gustare :)

Asteptam impresiile si ideile voastre, sau scenarii de noi joculete de interior la topicul special de pe forum: Activitati si jocuri pentru zile ploioase/canicula    

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema: Diverse

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII