Copilul tau are probleme cu greutatea? LifeBox Kids este aliatul de nadejde in lupta cu tentatiile nesanatoase

Copilul tau are probleme cu greutatea? LifeBox Kids este aliatul de nadejde in lupta cu tentatiile nesanatoase

Copilul tau are probleme cu greutatea? LifeBox Kids este aliatul de nadejde in lupta cu tentatiile nesanatoase

Observăm că lupta cu kilogramele în plus a devenit astăzi și o luptă a celor mici, iar obezitatea infantilă crește constant, atingând cote alarmante. Tentațiile nesănătoase se află la orice pas, iar interzicerea acestora din meniul copiilor fără o alternativă corectă și delicioasă nu reprezintă o strategie câștigătoare pe termen lung.


În acest sens, este foarte important ca cei mici să primească încă de la o vârstă fragedă un meniu corect, echilibrat, care întrunește atât necesitățile alimentare, cât și preferințele lor în materie de gusturi.

LifeBox Kids - meniuri special create pentru copii, ce nu implică diete sau restricții alimentare

Pentru a veni în întâmpinarea părinților conștienți de faptul că un copil sănătos și echilibrat va deveni un adult puternic și responsabil, LifeBox.ro, un proiect online revoluționar dedicat tuturor celor preocupați de un stil de viață sănătos, a lansat LifeBox Kids, meniurile special create pentru copii, ce nu implică diete sau restricții alimentare, ci doar preparate delicioase, echilibrate nutrițional.

LifeBox Kids cuprinde două tipuri de meniu

Meniul special pentru copii pleacă de la prețuri începând cu 67 de lei și cuprinde trei mese principale și două gustări, incluzând zilnic o surpriză pe gustul lor. În funcție de vârsta, respectiv numărul de kilocalorii necesare, LifeBox Kids cuprinde două tipuri de meniu: Junior, de 1000 de kcal - dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani și Teen, pentru grupa de vârstă 8- 14 ani, disponibil în varianta de 1500 de kcal.

LifeBox Kids înlocuiește mesele dezorganizate și gustările nesănătoase ale copiilor

Astfel, meniurile LifeBox Kids folosesc alimente cu încărcătură glicemică scăzută și bogate în minerale, enzime, fitonutrienți și antioxidanți, propunându-și să înlocuiască mesele dezorganizate și gustările nesănătoase ale copiilor, asigurându-le un echilibru nutrițional și senzația de sațietate pe parcursul întregii zile. Pentru a îmbina cu succes gustul desăvârșit cu un aport kilocaloric corect, preparatele sunt realizate de echipa condusă de Alex Cîrțu, bucătar profesionist, și atent create de Anamaria Iulian, doctor nutriționist experimentat, care tratează cu succes de aproape zece ani obezitatea infantilă. Serviciul este disponibil în București, Cluj și Oradea.

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️