Iată de ce o floră intestinală sănătoasă crește pofta de joacă a copilului

Iata de ce flora intestinala sanatoasa creste pofta de joaca a copilului

Iată de ce o floră intestinală sănătoasă crește pofta de joacă a copilului

Copiii cu o mare varietate de bacterii intestinale benefice, sunt mai fericiți, mai curioși, sociabili și mai plini de energie  - acesta este rezultatul unui nou studiu efectuat de Universitatea din Sydney, Australia.

Bonflor® este un supliment alimentar cu acțiune de echilibrare a florei intestinale ce are la baza un complex format din probiotice (bacterii lactice benefice) și prebiotice.

veti citi:
Flora intestinală poate afecta comportamentul copiilor
Cum se obține o floră intestinală sănătoasă și diversificată
Lucruri pe care le putem face pentru a îmbunătăți flora intestinală:
Bonflor® capsule este sinbioticul care iti ajută familia să evite problemele pe care le poate cauza un intestin nesănatos 

Flora intestinală poate afecta comportamentul copiilor

Intr-un studiu recent, condus de Universitatea din Sydney, Australia, s-a descoperit că acei copii cu o mare varietate de bacterii intestinale benefice, sunt mai fericiti, mai curioși, sociabili și plini de energie.  La băieți, trăsăturile de personalitate extroverte au fost asociate cu abundența microbilor buni in flora intestinala.

Cum se obține o floră intestinală sănătoasă și diversificată

Oamenii sănătoși au până la 500 de specii diferite de bacterii, mulți viruși și chiar paraziți în intestinele lor. Stilul nostru de viață modern are totuși o influență negativă asupra florei intestinale. Reduce diversitatea florei, ceea ce permite o creștere a bolilor cauzatoare de boli. Deci, ce putem face pentru a ajuta copiii noștri să crească o floră intestinală sănătoasă?

Lucruri pe care le putem face pentru a îmbunătăți flora intestinală:

Consumul de alimente fermentate, cum ar fi iaurt, kefir, varză, murături zilnic

O alimentatie ce contine mult fibre vegetale (5 sau mai multe porții), deoarece bacteriile bune folosesc fibra vegetală pentru a crește.

Evitați antibioticele inutile și, dacă copilul are nevoie de acestea, dati-i suplimente de probiotice - pentru o lună după aceea.

Bebelușii născuți prin secțiunea cezariană au o floră complet diferită, nesănătoasă, care nu are nimic de-a face cu flora intestinală, ci seamănă cu flora pielii a lucrătorilor spitalului.

Evitați dezinfecția prea mult - nu utilizați săpunuri antibacteriene.

Lăsați copilul să se joace în murdărie și cu câini. Copiii care cresc cu câini sunt mai sănătoși, nu doar pentru că primesc porțiuni uriașe de dragoste, ci și pentru că sărutul câinelui vine cu o mare doză de bug-uri care antrenează sistemul imunitar al copilului.

Suplimentarea cu probiotice (bacterii lactice benefice) si prebiotice. Recomandarea noastra este Bonflor®.

Bonflor® capsule este sinbioticul care iti ajută familia să evite problemele pe care le poate cauza un intestin nesănatos

Avem o veste buna insa: Bonflor capsule este sinbioticul care iti ajuta familia sa evite toate problemele pe care le poate cauza un intensin nesanatos si sa aiba o viata sanatoasa si linistita.

De ce i se spune sinbiotic? Pentru ca are in componenta atat PROBIOTICE, cat si PREBIOTICE. Cele din urma reprezinta hrana fara de care primele nu ar putea sa supravietuiasca si ar muri.

In plus, complexul sinbitotic iti poate fi de ajutor si daca suferi de sindromul colonului iritabil, colita ulcerativa, in bolile metabolice, dermatita atopica, precum si in perioada de sarcina si alaptare (creste proprietatile  imunoprotectoare ale laptelui matern).
O familie fericita e fara indoiala o familie sanatoasa. Bonflor e alaturi de tine si familia ta in toate momentele importante din viata.

Citeste si:

Bacteriiile esentiale pentru sanatate: 5 sfaturi pentru intarirea imunitatii copilului

Microbiomul uman: rolul sau pentru sanatate si cum ii pastram echilibrul

Ce efect are Bonflor®  la echilibrul florei intestinale

 

« Bonflor® plicuri

Aport de bacterii lactice benefice dezvoltarii florei intestinale sanatoase. Sustine dezvoltarea si buna functionare a sistemului imunitar. Reechilibreaza flora intestinala in timpul si dupa tratamentul cu antibiotice.

Bonflor® plicuri este un supliment alimentar cu actiune de echilibrare a florei intestinale ce are la baza un complex format din probiotice (bacterii lactice benefice), prebiotice si vitamina C.

Complexul probiotic din Bonflor® plicuri este reprezentat de 3 dintre cele mai studiate tulpini probiotice din lume, Bifidobacterium animalis lactis, Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus izolate chiar de la nivelul tractului digestiv. Aceste tulpini au fost selectate datorita capacitatii crescute de a adera la mucoasa intestinala si de a secreta substante benefice organismului uman.

Complexul prebiotic din compozitia Bonflor® plicuri, reprezentat de fructooligozaharide, este substratul hranitor al bacteriilor lactice. Cantitatea optima de fructooligozaharide din Bonflor® plicuri furnizeaza nutrientii specifici dezvoltarii Bifidobacterium animalis lactis, Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus. Astfel, colonizarea si reechilibrarea florei intestinale se vor realiza intr-o perioada mai scurta de timp.
Vitamina C este o vitamina esentiala in dezvoltarea si buna functionare a sistemului imunitar al copiilor, fiind implicata, de asemenea, si in cresterea rezistentei organismului la infectii si buna functionare a pielii -
detalii despre Bonflor® plicuri aici.

 

 

« Bonflor® capsule este un supliment alimentar cu actiune de echilibrare a florei intestinale ce are la baza un complex format din probiotice (bacterii lactice benefice) si prebiotice.

Complexul probiotic din Bonflor® capsule este reprezentat de 2 dintre cele mai studiate tulpini probiotice din lume, Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus izolate chiar de la nivelul tractului digestiv. Aceste tulpini au fost selectate datorita capacitatii crescute de a adera la mucoasa intestinala si de a secreta substante benefice organismului uman.

Complexul prebiotic din compozitia Bonflor® capsule, reprezentat de fructooligozaharide, este substratul hranitor al bacteriilor lactice. Cantitatea optima de fructooligozaharide din Bonflor® capsule furnizeaza nutrientii specifici dezvoltarii Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus. Astfel, colonizarea si reechilibrarea florei intestinale se vor realiza intr-o perioada mai scurta de timp. Despre Bonflor - cititi mai multe detalii aici. 

Compozitie: 1,5 miliarde UFC: Bifidobacterium longum, Lactobacillus rhamnosus, 45 mg fructooligozaharide, vitamina C, antiaglomerant (stearat de magneziu), amidon, capsula (hipromeloza, guma gellan, dioxid de titan).
Valoare energetica: 0,97 kcal/ capsula

Despre Bonflor - cititi mai multe detalii aici

autor: Desprecopii.com - toate drepturile rezervate © 2019

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️